ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۵۱۵۷

دکتر رئیسی در هفدهمین جشنواره شهید رجایی:

نظام و ساختار اداری باید با هدف ارتقای کارآمدی و تحقق عدالت مورد بازنگری قرار گیرد

نظام و ساختار اداری باید با هدف ارتقای کارآمدی و تحقق عدالت مورد بازنگری قرار گیرد

رئیس جمهور تحول ساختاری در نظام اداری را ضرورت دستیابی به عدالت در کشور دانست و بر رصد و ارزیابی مستمر نهادها و کارکنان دولت در راستای صیانت از جهت‌گیری‌های کلان دولت مردمی تاکید کرد.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه در هفدهم جشنواره شهید رجایی، شهید رجایی را نماد خدمتگزاری، مدیریت جهادی، دلسوزی برای مردم و دغدغه‌مندی نسبت به مسایل دین و ارزش‌های الهی دانست و گفت: توجه به عملکرد شایسته و قدردانی از نیروهایی که در نظام اداری کارهای فاخر و ارزشمند انجام داده‌اند، یک اصل مهم و مورد تاکید اسلام است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تلاش کارکنان همواره و به شکل مستمر باید مورد قدردانی قرار گیرد، افزود: در هر روز و هر هفته و هر ماه باید از عملکرد نیروهای اداری و مدیران در همه دستگاه‌ها ارزیابی وجود داشته باشد و این ارزیابی دقیق موجب رشد و تعالی نظام اداری در کشور شود.

دکتر رئیسی با اشاره به گزارش رئیس سازمان امور اداری و استخدامی درباره بازنگری در شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران، دستگاه‌ها و کارکنان اداری در راستای عدالت‌محوری و افزایش بهره‌وری، با قدردانی از این اقدامات اظهار داشت: یک دغدغه‌ مهم در طراحی ساختارهای اداری، بحث کارآمدی است. اصولا این دغدغه به نوعی مهم‌ترین اولویت در دانشکده‌های مدیریت است و در طراحی نظام اداری نیز باید در همین راستا حرکت شود.  

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اهمیت پاسخگویی در نظام اداری، پاسخگویی در نظام مدیریت اسلامی را دارای ۴ سطح دانست و در توضیح آنها گفت: سطح اول پاسخگویی در نظام اداری اسلامی پاسخگو بودن در برابر خداوند متعال است، چون مدیریت و نظام اداری ما در محضر مقدس اوست و پاسخگویی به عموم شهروندان، پاسخگویی به ارباب رجوع و پاسخگویی به سلسله مراتب نظام اداری در سطوح بعدی هستند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برای افزایش بهره‌وری، علاوه بر اعتماد باید نظام کنترل و نظارت هم تعریف شود، تصریح کرد:‌ اینکه آیا در نظام مدیریتی ما اصل بر اعتماد است، یا کنترل، اگر به عهدنامه امیرالمؤمنین(ع) با مالک اشتر توجه شود، ایشان هر دو را حائز اهمیت می‌دانند. هم در گزینش افراد باید بهترین‌ها را گزینش کرد، هم بر افرادی که مورد اعتماد قرار گرفتند و به کاری گمارده شدند، باید همواره نظارت و کنترل داشت.

دکتر رئیسی کارآمدترین نظام کنترلی را خودکنترلی دانست و خاطرنشان کرد: کارآمدترین نظام کنترلی آن است که هر فرد و هر کارمند، خود را موظف به اجرای قانون و پاسخگویی صحیح به ارباب رجوع بداند،

چه بازرس و ناظری بر وی نظارت داشته باشد و چه نداشته باشد. نظام خودکنترلی، بویژه در فرهنگ دینی ما که افراد خود را در آشکار و نهان در محضر خداوند متعال می‌بینند، بسیار کارآمد است.

رئیس جمهور تقویت خودکنترلی با ترویج و ارتقای معنویت و اخلاق حرفه‌ای در سازمان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: تقویت و ترویج اصول اخلاقی، اداری و حرفه‌ای در هر سازمانی می‌تواند در کاهش ناهنجاری‌های اداری، سازمانی و تخلفات موثر باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه خودکنترلی نافی بکارگیری سیستم‌های نظارتی نیست، ادامه داد: البته کنترل به معنای مچ‌گیری نیست، بلکه برای استمرار اعتماد است. استمرار اعتماد در گروی کنترل و نظارت است. باید این نظارت به صورت سیستمی وجود داشته باشد تا اعتماد استمرار یابد. این منافی یکدیگر نیستند.

آیت‌الله رئیسی بر ضرورت اعمال همزمان نظارت‌های درون و برون سازمانی تاکید کرد و گفت: وجود دستگاه‌های ناظر بیرونی می‌تواند به ارتقای عملکرد ساز و کارهای نظارتی درون سازمانی کمک موثری داشته باشد.

دکتر رئیسی به ضرورت بازنگری در ساختارها با هدف ارتقای کارآمدی تاکید و خاطرنشان کرد: باید در درجه اول این را مشخص کرد که آیا حجم فعلی نظام اداری متناسب با نیازها و اهداف ما هست؟ اگر پاسخ به این سوال خیر است، طبعا باید این ساختارها بازنگری و بهینه‌سازی شود.

آیت‌الله رئیسی دستیابی به عدالت در نظام اداری را در گروی تحول ساختاری در این عرصه دانست و گفت: برای تحقق این تحول، در وهله اول خود مدیران باید تحول‌خواه و تحول‌گرا باشند. قدم دوم بازنگری در فرآیندهاست. همه کسانی که در نظام حکمرانی نقش دارند، باید در این زمینه نقش فعال ایفا کنند.

رئیس جمهور راه‌اندازی سامانه‌های اداری را مصداق اصلاح و ارتقای فرآیندهای اداری عنوان کرد و گفت: باید با راه‌اندازی سامانه‌ها، نظام‌ اداری چابک و کارآمدتر شود. همه مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی باید در این بازنگری و برای تحقق اهداف مورد نظر آن تلاش کنند.

دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه رشد کشور در گرو افزایش بهره‌وری است، اظهار داشت: اگر بهره‌وری افزایش پیدا نکند، تزریق نیرو، اعتبار و بودجه به سازمان‌های اداری راه به جایی نخواهد برد. وزرا، مدیران و معاونین وزراتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف میزان بودجه و اعتبار درخواستی خود را با بهره‌وری دستگاه‌شان قیاس کنند.

دکتر رئیسی بازنگری و تحول را برای افزایش بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی لازم دانست و با تاکید بر ضرورت رشد اقتصادی برای پیشرفت کشور تصریح کرد: اگر بهره‌وری افزایش پیدا کند، نیروی انسانی، بودجه و اعتبارات دستگاه‌‌ها می‌تواند محصول متناسبی به همراه داشته باشد.

رئیس جمهور در تشریح وظایف سازمان بهره‌وری اظهار داشت: سازمان بهره‌وری باید در میدان ارتقای بهره‌وری نظام اداری کشور فعال شود و به ارائه کارنامه بسنده نکند. لازم است دستگاه به دستگاه برود و همه مدیران و کارکنان را آسیب شناسی کند و سپس راهکارهای رفع آسیب را ارائه و به دنبال آسیب‌زدایی از دستگاه‌ها باشد، تا تحول مورد نظر اتفاق بیفتد.

دکتر رئیسی در بخش پایانی سخنانش با گرامی‌داشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: همه شهدای دولت برکار ما نظاره‌گرند و از ما تحول، کارآمدی و پاسخگویی حقیقی به مردم را می‌خواهند. سازمان اداری چابک، متفکر و با اندیشه که بتواند سازمان و دستگاه مربوطه را راهبری کند بسیار اهمیت دارد.

پیش از این سخنان با حضور رئیس جمهور از ۱۵ دستگاه برتر در سطح ملی و دستگاه‌های اجرایی به عنوان سازمان‌های برگزیده جشنواره هفدهم شهید رجایی تقدیر به عمل آمد.

همچنین با دستور آیت الله رئیسی سامانه «دولت سنج» به منظور ارزیابی وضعیت عملکرد دستگاه‌ها راه‌اندازی شد.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
نظام اداری
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

کارآمدترین ساز و کار نظارتی، نظام خودکنترلی است/ استثنای افراد متصل به قدرت از اجرای قانون باعث احساس بی‌عدالتی و نارضایتی مردم می‌شود/ تاکید بر تسریع در ارتقای زیرساخت‌های درمانی و ایمنی جاده‌ای در دماوند و فیروزکوه

کارآمدترین ساز و کار نظارتی، نظام خودکنترلی است/ استثنای افراد متصل به قدرت از اجرای قانون باعث احساس بی‌عدالتی و نارضایتی مردم می‌شود/ تاکید بر تسریع در ارتقای زیرساخت‌های درمانی و ایمنی جاده‌ای در دماوند و فیروزکوه

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید طرحی نو در انداخت، روش‌های فعلی اداری و بروکراسی پیچیده را موجب نارضایتی مردم برشمرد و با اشاره به اینکه این وضعیت زیبنده نظام اسلامی نیست، خاطرنشان کرد: مردم «عدالت»، «دوری از تبعیض» و «سلامت اداری» را می‌خواهند که اینها خودش مایه آرامش زندگی آنهاست.

عدالت، تحول و کارآمدی نظام اداری صرفا با گزینش شایستگان محقق می‌شود/ عدالت اداری یکی از محورهای مهم و اساسی در موضوع گزینش است/ ایستادگی در مقابل توصیه‌ها و سفارشات جهاد گزینش‌گران در مسیر اجرای عدالت و سلامت اداری

عدالت، تحول و کارآمدی نظام اداری صرفا با گزینش شایستگان محقق می‌شود/ عدالت اداری یکی از محورهای مهم و اساسی در موضوع گزینش است/ ایستادگی در مقابل توصیه‌ها و سفارشات جهاد گزینش‌گران در مسیر اجرای عدالت و سلامت اداری

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت شروع گزینش از سطح مدیران و تسری توأمان آن به سطوح اداری و کارشناسی و خدماتی گفت: اگر سطحی از سطوح سازمان‌های اداری از گزینش مستثنی شود، سلامت نظام اداری از همان سطح مستنثنی شده آسیب خواهد دید.

نظارت ضامن اجرای قانون، سلامت اداری و تداوم اعتماد به مدیران است/ تاکید بر اهمیت آموزش‌های حین خدمت در حفظ و ارتقای سلامت دستگاه‌ها/ ضرورت نظام‌مند شدن تبادل اطلاعات میان دستگاه‌های نظارتی

نظارت ضامن اجرای قانون، سلامت اداری و تداوم اعتماد به مدیران است/ تاکید بر اهمیت آموزش‌های حین خدمت در حفظ و ارتقای سلامت دستگاه‌ها/ ضرورت نظام‌مند شدن تبادل اطلاعات میان دستگاه‌های نظارتی

رئیس جمهور نظارت را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای نظام اداری و تضمین کننده اجرای قانون، سلامت اداری و تداوم اعتماد به دست‌اندرکاران امور دانست و گفت: دستگاه‌های نظارتی اساس کار خود را بر صیانت از افراد و ساختارها در قالب مساعدت برای پیشبرد امور قرار دهند و مراقب باشند که نظارت‌های آنها جرات و جسارت را از مدیران نگیرد.

توسعه راه‌های مواصلاتی و رفع مشکل مسکن استان البرز از برنامه‌های محوری دولت است/ یقین بدانید در برخورد با فساد به هیچ‌کس رحم نخواهم کرد/ زبان گویای ملت ایران خواهیم بود و در مجامع بین‌المللی بر سر ظالم فریاد می‌زنیم

توسعه راه‌های مواصلاتی و رفع مشکل مسکن استان البرز از برنامه‌های محوری دولت است/ یقین بدانید در برخورد با فساد به هیچ‌کس رحم نخواهم کرد/ زبان گویای ملت ایران خواهیم بود و در مجامع بین‌المللی بر سر ظالم فریاد می‌زنیم

رئیس جمهور خطاب به همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مختلف توجه به ارباب رجوع و حساسیت و پرهیز نسبت به روابط ناسالم اداری، رشوه و پارتی‌بازی در نظام اداری کشور را گوشزد کرد و افزود: ما با مردم پیمان بسته‌ایم که ضمن اصلاح بسترهای فسادزا یک نظام اداری عادلانه در کشور بنا کنیم و یقین بدانید در برخورد با فساد به هیچ‌کس و در هیچ سطحی رحم نخواهم کرد.

تفکر بسیجی روند مبارزه با رژیم صهیونیستی را متحول کرد/ نابودی رژیم صهیونیستی نتیجه قطعی کودک‌کشی گسترده این رژیم است/ برخورداری از تفکر بسیجی ضامن رفع مشکلات اقتصادی و کارآمدی نظام اداری کشور است

تفکر بسیجی روند مبارزه با رژیم صهیونیستی را متحول کرد/ نابودی رژیم صهیونیستی نتیجه قطعی کودک‌کشی گسترده این رژیم است/ برخورداری از تفکر بسیجی ضامن رفع مشکلات اقتصادی و کارآمدی نظام اداری کشور است

رئیس جمهور با اشاره به اینکه بسیج یک گفتمان و اندیشه تحول‌آفرین است، اظهار داشت: سازمان‌های آزادیبخش سال‌ها برای رهایی قدس تلاش کردند و در نهایت می‌خواستند دور میزهای مذاکره و با قراردادهای کمپ دیوید، شرم‌الشیخ و اسلو این هدف را پیش ببرند که ناکام ماندند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تفکر بسیجی موجب یک تحول در مبارزه با رژیم صهیونیستی شد.

همه مسئولان و مدیران در جمهوری اسلامی مامور و موظف به اجرای عدالت اداری هستند/ به‌کارگیری نیروی انسانی صالح و کارآمد و نظارت بر حسن عمل او از جلوه‌های عدالت اداری است

همه مسئولان و مدیران در جمهوری اسلامی مامور و موظف به اجرای عدالت اداری هستند/ به‌کارگیری نیروی انسانی صالح و کارآمد و نظارت بر حسن عمل او از جلوه‌های عدالت اداری است

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و فراوان چهارمحال و بختیاری در برابر مشکلات و برخی توسعه‌نیافتگی‌ها گفت: به‌کارگیری شایسته این ظرفیت‌ها برای رفع نیازهای مردم وظیفه همه ما و جلوه‌ای از اجرای عدالت است و استفاده صحیح از این ظرفیت‌ها اقدام و تلاش شما مدیران را می‌طلبد.

ارتقا و اصلاح منابع انسانی متناسب با وزن آن در نظام اداری مورد توجه قرار گیرد

ارتقا و اصلاح منابع انسانی متناسب با وزن آن در نظام اداری مورد توجه قرار گیرد

رئیس جمهور در جلسه بررسی تعدادی از بخشنامه‌های سازمان اداری و استخدامی در راستای تحول نظام اداری، این بخشنامه‌ها را به شرط اجرای مطلوب مفید دانست و اظهار داشت: ضرورت دارد در برنامه تهیه شده تحت عنوان «الگوی عمومی تحول نظام اداری» موضوع اصلاح منابع انسانی نیز متناسب با وزن و جایگاه آن در نظام اداری مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت بازنگری در تدابیر و اقدامات صورت گرفته برای تحول در نظام اداری و ارتقای بهره‌وری

ضرورت بازنگری در تدابیر و اقدامات صورت گرفته برای تحول در نظام اداری و ارتقای بهره‌وری

رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت ایجاد انگیزه مثبت و سازنده در کارکنان اداری، برقراری عدالت در پرداخت حقوق و مزایا در ادارات را به‌عنوان یکی از مهمترین عوامل ایجاد انگیزه و افزایش بهره‌وری در ادارات ضروری دانست و خواستار اهتمام بیشتر به اجرای قانون ارتقای سلامت اداری و راه‌اندازی سامانه‌های یکپارچه اداری شد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha