ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۷۹۴۹

مکالمه تلفنی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور؛

دکتر رئیسی: ایران برای همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است

دکتر رئیسی: ایران برای همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است

رئیس جمهور موضع مشترک علیه رژیم غاصب صهیونیستی را از جلوه‌های همبستگی دو ملت ایران و عراق عنوان و ابراز امیدواری کرد با عزم و اراده مسئولان عالی دو کشور روابط تهران و بغداد بیش از گذشته تقویت و توسعه یابد.

آقای «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق شامگاه چهارشنبه در مکالمه تلفنی با دکتر سید ابراهیم رئیسی، ضمن تسلیت شهادت سرلشکر پاسدار «محمدرضا زاهدی» و جمعی از همرزمانش در حمله تروریستی رژیم جنایتکار صهیونیستی به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، به رهبری معظم انقلاب اسلامی، دولت و ملت ایران، این اقدام جنایتکارانه را ناشی از شکست‌های مفتضحانه و پی در پی این رژیم جنایتکار از جریان مقاومت در منطقه دانست و افزود: اطمینان داریم با راهبری‌های عزتمندانه و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران، پیروزی قطعی و نهایی از آن مقاومت اسلامی خواهد بود.
نخست وزیر عراق همچنین ضمن قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ و مستمر جمهوری اسلامی ایران برای استقرار صلح و ثبات دائمی در عراق، بر علاقمندی دولت این کشور برای تقویت مناسبات و همکاری‌های استراتژیک تهران-بغداد تاکید کرد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی نیز در این تماس تلفنی ضمن تشکر از ابراز همدردی دولت عراق با دولت و ملت ایران و همچنین صدور بیانیه در محکومیت این اقدام تروریستی، جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی را نقض آشکار اصل مصونیت اماکن و پرسنل دیپلماتیک و کنسولی و حمله به دو اصل مهم دیپلماسی و صلح بین‌المللی توصیف و تاکید کرد: به حول و قوه الهی این رژیم در قبال این اقدام جنایتکارانه خود تاوان سنگینی خواهد پرداخت.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به موضع راهبردی و منطق اصولی خود در حمایت از مقاومت اسلامی افتخار می‌کند، افزود: امروز پس از 45 سال همه ملت‌های جهان به اصالت و درستی این موضع جمهوری اسلامی ایران پی برده‌اند.
دکتر رئیسی همچنین موضع مشترک علیه رژیم غاصب صهیونیستی را از جلوه‌های همبستگی دو ملت ایران و عراق عنوان کرد و ضمن تجلیل از مواضع محکم و قاطع دولت عراق در حمایت از مردم مظلوم فلسطین،‌ بر ضرورت اتخاذ این مواضع از سوی همه کشورهای اسلامی تاکید کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای مناسبات و همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است، ابراز امیدواری کرد با عزم و اراده مسئولان عالی دو کشور روابط تهران و بغداد بیش از گذشته تقویت و توسعه یابد.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
دیپلماسی و روابط خارجی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

رئیس جمهور ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌‌های مختلف از جمله فتنه داعش، تاکید کرد: توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.

تاکید دکتر رئیسی بر پیشبرد اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور

تاکید دکتر رئیسی بر پیشبرد اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور

رئیس جمهور موثرترین عامل بازدارنده در برابر جنایات صهیونیست‌ها در غزه را قطع روابط اقتصادی و سیاسی کشورهای اسلامی با این رژیم عنوان کرد و اظهار داشت: امروز حمایت‌های آمریکا و کشورهای غربی و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی و مجامع حقوق بشری در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه باعث رسوایی بیش از پیش این کشورها و سازمان‌ها شده است.

تاکید دکتر رئیسی بر ضرورت تقویت روابط فیمابین در راستای تامین منافع دو ملت

تاکید دکتر رئیسی بر ضرورت تقویت روابط فیمابین در راستای تامین منافع دو ملت

رئیس جمهور با اشاره به گذشت حدود 6 ماه از نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب درباره وقایع غزه، ضمن ابراز ناامیدی از کارآمدی همه مجامع و نهادهای بین‌المللی به ویژه سازمان ملل و شورای امنیت، بر ضرورت همکاری و تلاش موثر کشورها و امت اسلامی در جهت توقف روند جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین تاکید کرد.

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

رئیس جمهور اقدامات جنون‌آمیز اخیر رژیم صهیونیستی را دست و پا زدن‌های آخر این رژیم در حال احتضار توصیف و تصریح کرد:‌ امروز بر همگان اثبات شده که رژیم جنایتکار صهیونیستی به هیچ یک از اصول انسانی و بین‌المللی پایبند نیست و تاسف‌بارتر اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی همچنان به حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از این رژیم ادامه می‌دهند.

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت پیگیری و اجرای توافقات صورت گرفته میان ایران و ترکیه، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت و ارتقای همکاری‌ها در زمینه انرژی تاکید و ابراز امیدواری کرد، همکاری‌های دو طرف در جهت تامین منافع دو ملت و همچنین افزایش وحدت و انسجام در میان امت اسلامی نقش‌آفرین باشد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha