ویدئو کوتاه
کد خبر: ۷۱۱۶

دکتر رئیسی در جشن میلاد پیامبر (ص) و امام صادق (ع):

دانشجوی تلاشگر، اساتید زبده و محتوای درسی مناسب از ضروریات تحول در دانشگاه هستند

دانشجوی تلاشگر، اساتید زبده و محتوای درسی مناسب از ضروریات تحول در دانشگاه هستند

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز دولت این آمادگی را دارد و از همه مراکز علمی، فرهنگی و حوزه‌ها دعوت و درخواست می‌کند که در جهت حل مسائل و رفع مشکلات در حوزه‌های مختلف مشارکت داشته باشند، چرا که راهکارهای مبتنی بر نظریه‌های علمی و دقیق در دوره‌های مختلف دستخوش تغییر سلیقه‌های گوناگون نخواهد شد.

دکتر سید ابراهیم رئیسی در مراسم جشن میلاد باسعادت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) که شامگاه دوشنبه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر ضرورت تحول در دانشگاه‌ها، دانشجوی تلاشگر و مخلص، اساتید زبده و متعهد و محتوای درسی مناسب را در تحقق تحول موثر دانست و ابراز امیدواری کرد در دوره دولت مردمی گام‌های بلندی در جهت ارتقای علم و دانش در کشور برداشته شود.

رئیس جمهور لازمه تحقق تحول مورد نظر رهبری را برداشتن دو‌ گام اساسی دانست و افزود: گام اول تحول شناختی بوده که همان اعتقاد عمیق به تحول و باور به «ما می‌توانیم» است.

دکتر رئیسی، تحول فرآیندی را گام دوم در مسیر تحقق تحول برشمرد و گفت: باید فرآیندهای اجرایی مورد بازنگری جدی قرار گیرد و مراجع بازنگری این جرات و جسارت را داشته باشند که در صورت اشتباه بودن فرآیندها آن را بیان کنند و بهترین مکان برای این بازنگری دانشگاه به‌عنوان کانون علم و نوآوری است.

رئیس جمهور دانشگاه‌ها را مرکز اندیشه و اتاق فکر دولت معرفی کرد و افزود: دانشگاه باید نظام مسائل کشور را تدوین کرده و در مسیر اجرای آن دوشادوش مجریان ایستاده و بر حسن اجرای آن نظارت کند.

دکتر رئیسی با بیان اینکه امام خمینی (ره) پرچم اجرای دین و عدالت را برافراشت و رهبر معظم انقلاب نیز همین مسیر را ادامه داده‌اند، اظهار داشت: در 40 سال گذشته هر جا به منظومه فکری امام راحل و رهبر معظم انقلاب که برگرفته از قرآن، سنت نبوی و بیانات اولیای دین بوده عمل کرده‌ایم، توفیقات زیادی داشته‌ایم و برعکس هر جا افرادی به مسئولیت رسیده‌اند که به عمل به منظومه فکری امام و رهبری و نسخه‌های بومی و مبتنی بر اسلام باور نداشته‌اند، آنجا شاهد عقب‌ماندگی هستیم. اگر در همه حوزه‌ها به این منظومه فکری عمل می‌شد، امروز وضع ما متفاوت بود.

دکتر رئیسی با اشاره به اسناد بالادستی نظام در عرصه‌های مختلف صنعت، آموزش، رشد اقتصادی، سلامت و محیط‌زیست، تصریح کرد: باور به شعار ما می‌توانیم و برخورداری از روحیه جهادی در اجرای این اسناد می‌تواند ما را در گشودن گره‌ها یاری کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت مردمی به دنبال ایجاد یک نظام اداری کارآمد و عادلانه است، افزود: در مسیر ایجاد این نظام اداری کارآمد و عادلانه نیز نقش دانشگاه‌ها بیش از سایر دستگاه‌هاست.

دکتر رئیسی در ادامه با اشاره به مصادیق پیشرفت‌های چشمگیر کشور در طول بیش از 40 سال گذشته، به راه‌اندازی اردوی راهیان پیشرفت در دولت مردمی برای معرفی ظرفیت‌های کم‌نظیر موجود در کشور به نسل جوان، به ویژه دانشجویان و دانش‌آموزان اشاره کرد و اظهار داشت: امروز دولت این آمادگی را دارد و از همه دانشگاه‌های کشور و همه مراکز علمی، فرهنگی و حوزه‌ها دعوت و درخواست می‌کند که در جهت حل مسائل و رفع مشکلات در حوزه‌های مختلف مشارکت داشته باشند، چرا که راهکارهای مبتنی بر نظریه‌های علمی و دقیق در دوره‌های مختلف دستخوش تغییر سلیقه‌های گوناگون نخواهد شد.

گزارش خطا
دسته‌بندی این اخبار
موضوعی
دانشگاه و دانشجویان مراسم مذهبی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان ها
زمانی
جایگاه های خدمت
رئیس جمهور
مناسب های ملی و مذهبی
نوع محتوا
راهبرد اصولی حمایت از مردم مظلوم فلسطین با قوت در دولت مردمی پیگیری خواهد شد

راهبرد اصولی حمایت از مردم مظلوم فلسطین با قوت در دولت مردمی پیگیری خواهد شد

رئیس جمهور برگزاری نشست‌های مختلف از سوی دولتمردان با جامعه دانشجویی کشور را فرصتی موثر و مغتنم جهت بهره‌گیری از ایده‌ها، ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و حتی نقدهای منصفانه دانشجویان دانست و افزود: بالاترین میزان حضور دولتمردان در دانشگاه‌ها در تاریخ پس از پیروزی انقلاب اسلامی مربوط به دولت سیزدهم است که نشان از اهمیت جایگاه دانشگاه و دانشجو در این دولت دارد.

تأکید رئیس جمهور بر فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی/ ضرورت تکریم و بهره‌مندی از ظرفیت اساتید و چهره‌های علمی پیشکسوت در دانشگاه‌ها/ گزارش وزرا از نوسازی ناوگان حمل و نقل و رشد 47 درصدی ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

تأکید رئیس جمهور بر فراهم کردن بستر افزایش نشاط اجتماعی/ ضرورت تکریم و بهره‌مندی از ظرفیت اساتید و چهره‌های علمی پیشکسوت در دانشگاه‌ها/ گزارش وزرا از نوسازی ناوگان حمل و نقل و رشد 47 درصدی ایران در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

دکتر رئیسی با اشاره به سیره اهل بیت (ع) در گرامیداشت علم و عالم، حضور بزرگان علمی در مراکز علمی و پژوهشی را پشتوانه‌ای برای دانشگاه‌ها دانست و بر توجه بیش از پیش به بهره‌مندی از ظرفیت علمی این چهره‌های علمی در دانشگاه‌ها تأکید کرد.

حوزه علم و فناوری از جمله بخش‌های مورد طمع دشمن برای عقب نگه‌داشتن ایران است

حوزه علم و فناوری از جمله بخش‌های مورد طمع دشمن برای عقب نگه‌داشتن ایران است

رئیس جمهور حوزه علم‌ و فناوری کشور را از جمله حوزه‌های مورد طمع دشمن برای عقب‌ نگه‌داشتن ایران اسلامی دانست و با تاکید بر لزوم صیانت و ارتقای سطح علمی کشور، به اساتید و نخبگان توصیه کرد در صورت مواجهه با موانع و مشکلات به راحتی میدان را واگذار نکنند و با مجاهدت ناامیدی را به زمین دشمن و امید را به جامعه تزریق کنند.

امنیت امروز ما برآمده از حضور مردم و برخاسته از نیروهای انتظامی و نظامی آگاه و حاضر در صحنه است

امنیت امروز ما برآمده از حضور مردم و برخاسته از نیروهای انتظامی و نظامی آگاه و حاضر در صحنه است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امنیت ما درون‌زاست و به هیچ‌وجه متکی به کشورهای خارجی و قدرت‌های دنیا نیست، افزود: امنیت ما امروز برآمده از حضور مردم در صحنه‌های مختلف و برخاسته از آگاهی، بیداری، هوشیاری و حضور در صحنه نیروهای جان برکف مسلح، مرزبانان و نیروهای انتظامی غیورمان است.

افتتاح 2 هزار واحد خوابگاهی و تقدیر از برگزیدگان دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی (ع)

افتتاح 2 هزار واحد خوابگاهی و تقدیر از برگزیدگان دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی (ع)

رئیس جمهور ضمن بازدید و افتتاح 2 هزار واحد خوابگاهی افسران دانشگاه علوم انتظامی امام حسن مجتبی (ع) و سان دیدن از صبحگاه دانشجویان و افسران، از برگزیدگان دوره آموزشی اخیر این دانشگاه نیز تقدیر و درجه نماینده دانشجویان درجه بگیر را به وی اعطا کرد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha