ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۶۲۳۳

دکتر رئیسی در آیین راه‌اندازی فاز یک شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس:

رفع مشکلات کشور در گرو کار جهادی است

رفع مشکلات کشور در گرو کار جهادی است

رئیس جمهور رفع مشکلات کشور را در گرو کار جهادی دانست و تصریح کرد: حتما اگر کار جهادی در کشور صورت می‌گرفت نباید اجرای پروژه پالایشگاه گاز هویزه تا این حد طولانی می‌شد، اما دولت مردمی از فرصت و زمان به دست آمده حداکثر استفاده را در جهت به سامان رساندن کارها و پروژه‌ها به کار خواهد بست.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر دولت مردمی به خوزستان، در آیین راه‌اندازی فاز یک شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس، تکمیل و راه‌اندازی این پروژه را جزوه اقدامات ماندگار و قابل تقدیر متخصصان ایرانی دانست و از همه دست‌اندرکاران به ثمر رسیدن آن تقدیر کرد.

دکتر رئیسی در ادامه توجه ویژه به میادین مشترک گازی و نفتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: میادین مشترک نفتی و گازی ثروت و سرمایه این کشور و مردم هستند. در این دولت اقدامات خوبی در جهت استیفای حقوق ملت در این میادین صورت گرفته که باید ادامه یابد و در این زمینه کوتاهی نشود.

رئیس جمهور سپس به موضوع گاز مشعل‌های پالایشگاهی و اثرات مخرب اقتصادی و زیست‌محیطی آن اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با راه‌اندازی این پالایشگاه بخش قابل توجهی از این گازها جمع‌آوری خواهد شد و امیدواریم طبق قول مسئولین وزارت نفت تا پایان سال گاز همه مشعل‌های پالایشگاه‌های کشور جمع‌آوری شود.

آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: با آغاز فعالیت این مجموعه ۲۵۰ میلیون فوت مکعب گاز که قبلا در مشعل‌ها سوزانده می‌شد، به شبکه سراسری گاز تزریق می‌شود که تا چند ماه آینده به ۵۰۰ میلیون فوت مکعب افزایش خواهد یافت. همچنین ۱۶۰ مگاوات برق تولیدی در این مجموعه به شبکه سراسری برق کشور افزوده می‌شود که آن هم قابلیت افزایش دارد و ۴۵ هزار بشکه نفت نیز از این محل به تولید نفت کشور افزوده می‌شود که در این بخش نیز امکان افزایش تولید مهیاست.

دکتر رئیسی جلوگیری از هدر رفت سرمایه ملی، ایجاد ارزش افزوده، رفع ناترازی گازی کشور، رشد تولید و اشتغالزایی را از جمله فرصت‌های فراهم شده با راه‌اندازی پالایشگاه هویزه عنوان کرد و افزود: اینگونه اقدامات هم برای کشور و هم برای مردم سودآور و سودمند است و خواسته من از همکارانم در وزارت نفت استمرار این رویه با جدیت و قوت است.

آیت‌الله رئیسی رفع مشکلات کشور را در گرو کار جهادی دانست و تصریح کرد: حتما اگر کار جهادی در کشور صورت می‌گرفت نباید اجرای این پروژه تا این حد طولانی می‌شد، اما دولت مردمی از فرصت و زمان به دست آمده حداکثر استفاده را در جهت به سامان رساندن کارها و پروژه‌ها به کار خواهد بست.

دکتر رئیسی با اشاره به تاکیدات مکرر رهبر انقلاب مبنی بر جلوگیری از خام‌فروشی در کشور گفت: استفاده از ظرفیت صنایع پایین دستی در ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی حتما به رشد اقتصادی کشور و اشتغالزایی کمک خواهد کرد.

آیت‌الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود هویزه را شهر ایستادگی، شهادت و شهامت توصیف کرد و افزود: شهدای این منطقه و زنان و مردان مقاوم و با اراده آن برای ما الهام‌بخش هستند و از طرفی دیگر نیز تاریخ پرافتخار این خطه برای دولت مسئولیت‌آور است.

دکتر رئیسی با تقدیر از نقش ارزشمند کارگران در احداث و تکمیل پروژه‌های عمرانی در کشور، بر ضرورت به کارگیری نیروهای متعهد، با انگیزه و بومی برای توسعه استان خوزستان تاکید کرد و گفت: قطعا شرکت‌های ایرانی با اتکا به ظرفیت متخصصان کشورمان می‌توانند رتبه‌های برتر را در صنعت نفت و گاز جهان به دست آوردند.

دکتر رئیسی همچنین به موضوع مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌های عمرانی اشاره کرد و گفت: باید به دقت نظارت شود که سهم ۱۲هزار میلیارد تومانی مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت و گاز، صرفا در راستای توسعه استان، در زمینه آموزش، حمل و نقل، محیط‌زیست، بهداشت و درمان و امکانات رفاهی برای همین منطقه مصرف شود.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
انرژی
استانی
خوزستان
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

بهره‌برداری رسمی از فاز اول میادین نفتی سپهر و جفیر/ افتتاح اولین پروژه تماما ایرانی نفتی در بخش سرمایه‌گذاری، طراحی و اجرا

بهره‌برداری رسمی از فاز اول میادین نفتی سپهر و جفیر/ افتتاح اولین پروژه تماما ایرانی نفتی در بخش سرمایه‌گذاری، طراحی و اجرا

فاز اول میادین نفتی سپهر و جفیر با ظرفیت تولید روزانه 50 هزار بشکه از طریق ویدئوکنفرانس و با دستور رئیس جمهور افتتاح و به شکل رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بهره‌برداری از 28 طرح صنعت آب و برق استان خوزستان

بهره‌برداری از 28 طرح صنعت آب و برق استان خوزستان

دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه به استان خوزستان، در مراسمی به شکل ویدئوکنفرانس دستور افتتاح رسمی تعدادی از طرح‌های صنعت برق استان را در بخش‌های برق‌رسانی به روستاها، تامین برق شهری ، بهینه‌سازی واحد 3 نیروگاه دز، احداث و توسعه پست‌های انتقال و فوق توزیع و احداث و توسعه شبکه‌های توزیع برق جدید صادر کرد.

امروز شاهد جلوه ارزشمندی از «ما می‌خواهیم، ما می‌دانیم و ما می‌توانیم» ملت ایران هستی

امروز شاهد جلوه ارزشمندی از «ما می‌خواهیم، ما می‌دانیم و ما می‌توانیم» ملت ایران هستی

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت فعال‌تر شدن صنایع پایین‌دستی در کنار پالایشگاه آبادان برای تبدیل هر چه بیشتر مواد اولیه به فرآورده‌های با ارزش افزوده بالاتر اظهار داشت: یکی دیگر از ضرورت‌هایی که وزارت نفت باید نسبت به آن اهتمام کند، تدوین الگوی مصرف برای مدیریت مصرف در کنار مدیریت تولید است چرا که اگر مصرف مدیریت نشود، به مشکل برخواهیم خورد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha