ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۶۱۱۸

آیت‌الله رئیسی در ضیافت افطار با جمعی از ایتام:

انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود/ تلاش کنید با توکل بر خدا و همت و تلاش مضاعف افرادی تاثیرگذار و آینده‌ساز باشید

انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود/ تلاش کنید با توکل بر خدا و همت و تلاش مضاعف افرادی تاثیرگذار و آینده‌ساز باشید

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود، اظهار داشت: چه بسیار افراد موفقی هستند که محدودیت‌ها و کاستی‌های زندگی خود را تبدیل به انگیزه و فرصت‌هایی برای پیشرفت کرده و با توکل بر خدا و تلاش مضاعف به مدارج عالی اجتماعی رسیده و هم آینده خود را درخشان کرده‌اند و هم دستگیر دیگران شده‌اند.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی شامگاه شنبه همزمان با سومین شب ضیافت‌الله، در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاست جمهوری میزبان جمعی از ایتام تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و مسئولان این دو سازمان حمایتی بود.
دکتر رئیسی پس از اقامه نماز مغرب و عشا، روزه خود را در کنار ایتام حاضر افطار کرد و در سخنان کوتاهی با ابراز خرسندی از حضور در جمع صمیمانه جمعی از خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی گفت: کودکان، نوجوانان و جوانان تحت پوشش حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستی مصداق هم کسانی هستند که امام صادق (ع) آنها را گنج‌هایی دانست که در صورت توجه و تربیت صحیح می‌توانند تاریخ‌ساز باشند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه انسان در زندگی خود نباید تسلیم محدودیت‌ها شود، افزود: چه بسیار افراد موفقی هستند که محدودیت‌ها و کاستی‌های زندگی خود را تبدیل به انگیزه و فرصت‌هایی برای پیشرفت کرده و با توکل بر خدا و تلاش مضاعف به مدارج عالی اجتماعی رسیده و هم آینده خود را درخشان کرده‌اند و هم دستگیر دیگران شده‌اند.
آیت‌الله رئیسی عدم برخورداری از نعمت پدر و مادر و شرایط مطلوب زندگی را سخت توصیف و در عین حال تصریح کرد: هر انسانی هم می‌تواند یک فرد تاثیرپذیر باشد و هم یک فرد تاثیرگذار و تفاوت این دو در میزان تلاش و همت افراد است، پس تلاش کنید تا با توکل بر خدا و همت و تلاش مضاعف افرادی تاثیرگذار و آینده‌ساز باشید.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
نماز
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی در غزه مسئولیت فوری همه مجامع بین‌المللی است/ هشدار نسبت به اقدامات تجاوزکارانه علیه نمازگزاران فلسطینی در ماه مبارک رمضان

جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی در غزه مسئولیت فوری همه مجامع بین‌المللی است/ هشدار نسبت به اقدامات تجاوزکارانه علیه نمازگزاران فلسطینی در ماه مبارک رمضان

رئیس جمهور با بیان اینکه جلوگیری از وقوع فاجعه انسانی در فلسطین و غزه را مسئولیت فوری مجامع بین‌المللی به ویژه سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی و دادگاه بین‌المللی می‌دانیم، اظهار داشته است: نسبت به هر گونه اقدام تجاوزکارانه احتمالی در قدس شریف و مسجدالاقصی علیه نمازگزاران فلسطینی در ایام ماه مبارک رمضان هشدار می‌دهم.

آگاهی‌بخشی نسبت به فلسطین باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد

آگاهی‌بخشی نسبت به فلسطین باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد

رئیس جمهور وحدت و انسجام را یکی از ضروری‌ترین نیازهای امروز عالم اسلام عنوان کرد و اظهار داشت: از دیگر کارکردهای مهم مساجد ایجاد وحدت و انسجام میان امت اسلامی است که مساجد می‌توانند در این زمینه نقش موثری ایفا کنند.

نماز امیدآفرین‌ترین فریضه در بین تمام فرایض است/ شکل‌گیری حیات طیبه و جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست/ یکی از موثرترین ابزارهای مصون‌سازی جامعه و جوانان و نوجوانان توجه به نماز است

نماز امیدآفرین‌ترین فریضه در بین تمام فرایض است/ شکل‌گیری حیات طیبه و جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست/ یکی از موثرترین ابزارهای مصون‌سازی جامعه و جوانان و نوجوانان توجه به نماز است

رئیس جمهور نماز را امیدآفرین‌ترین فریضه و موثرترین عنصر در زمینه خودسازی و جامعه‌سازی دینی توصیف کرد و گفت: نماز در حیات طیبه بسیار تاثیرگذار بوده و اساسا شکل‌گیری حیات طیبه بدون نماز ممکن نیست و دست یافتن به جامعه سالم بدون نماز ممکن نیست.

رئیس جمهور انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد به تولیت مسجد مقدس جمکران را تبریک گفت

رئیس جمهور انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد به تولیت مسجد مقدس جمکران را تبریک گفت

رئیس جمهور در پیامی انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی‌اکبر اجاق‌نژاد به سمت تولیت مسجد مقدس جمکران را تبریک و از درگاه خداوند بزرگ برای ایشان توفیق روزافزون در انجام این رسالت معنوی مسئلت کرد.

کانون اصلی پیگیری و اجرای راهبرد ایجاد ایمان و امید در جامعه مسجد است

کانون اصلی پیگیری و اجرای راهبرد ایجاد ایمان و امید در جامعه مسجد است

رئیس جمهور با بیان اینکه مساجد و هیئات، مرکز امیدآفرینی و پشتوانه‌ای بسیار مهم برای جامعه هستند، اظهار داشت: افراد اهل مسجد افرادی هستند که آمادگی خطر کردن، مقاومت، ایستادگی برای اجرای عدالت، مبارزه با فساد و ظلم دارند و این پشتوانه عظیمی برای کشور است. هیئات و مساجد پشتواند امنیت ملی کشور هستند.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha