بازدید دکتر رئیسی از بخشهای مختلف کلان بیمارستان غدیر
رئیس جمهور ضمن افتتاح کلان بیمارستان غدیر از بخشهای مختلف این مجتمع پزشکی، آموزشی و درمانی بازدید کرد.
در آغاز سفر رئیس جمهور به نسیمشهر صورت گرفت؛
رئیس جمهور در ادامه سفرهای خود به شهرستانها و مناطق مختلف استان تهران، در آغاز سفر به نسیمشهر، از پلیکلینیک در حال ساخت پروژه بیمارستانی حضرت ابوالفضل (ع) این شهر بازدید کرد.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در ادامه سفرهای خود به شهرستانها و مناطق مختلف استان تهران، در بدو ورود به نسیمشهر، از پلیکلینیک در حال ساخت پروژه بیمارستانی حضرت ابوالفضل (ع) این شهر بازدید و با توضیحات دستاندرکاران از جزئیات روند احداث و الزامات تکمیل این پروژه مطلع شد.
رئیس جمهور در این بازدید از مسئولان وزارت بهداشت خواست تا با توجه به محرومیت منطقه و فقدان امکانات درمانی کافی، تلاش کنند کلینیک این بیمارستان طی یکسال آینده به بهرهبرداری رسیده و همچنین ظرفیت مرکز درمانی تامین اجتماعی این شهر نیز تا یکسال آینده به اندازه ۵۰ تخت افزایش یابد.
عملیات ساخت این پلیکلینیک از سال ۹۷ آغاز شده بود و در حدود سه سال گذشته متوقف مانده بود.
احداث بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) نسیمشهر با ظرفیت ۳۵۰ تختخواب نیز قرار است تا پایان سال ۱۴۰۵ به پایان رسیده و این واحد درمانی به بهرهبرداری برسد.
تاریخها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال میشوند.
رئیس جمهور ضمن افتتاح کلان بیمارستان غدیر از بخشهای مختلف این مجتمع پزشکی، آموزشی و درمانی بازدید کرد.
رئیس جمهور از پروژه نیمه کاره بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی شهدای هفتم تیر و همچنین پروژه توسعه اورژانس و اتاق عمل این بیمارستان بازدید کرد.
رئیس جمهور که در قالب بازدیدهای میدانی از شهرستانهای استان تهران صبح امروز پنجشنبه به پاکدشت سفر کرده است از پروژه های خط انتقال پساب بهداشتی فاضلاب تصفیهخانه ری و کمربندی جنوبی در حال احداث پاکدشت بازدید کرد.
رئیس جمهور از کارخانه تولید محصولات بهداشتی فیروز بازدید و در جمع کارگران آن افطار کرد.