ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۵۱۲۴

رئیس جمهور درگذشت مادر شهیدان چرکچی را تسلیت گفت

رئیس جمهور درگذشت مادر شهیدان چرکچی را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی درگذشت ام‌الشهدا حاجیه خانم سیده فاطمه‌بیگم آقاحسینی مادر بزرگوار شهیدان صادق، مهدی، طیبه و منصوره چرکچی از شهدای بمباران موشکی ناجوانمردانه روز قدس سال ۱۳۶۱ همدان را به خانواده آن مرحومه و مردم شهیدپرور همدان تسلیت گفت.

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در پیامی با تسلیت درگذشت ام‌الشهدا حاجیه خانم سیده فاطمه‌بیگم آقاحسینی مادر بزرگوار شهیدان صادق، مهدی، طیبه و منصوره چرکچی از شهدای بمباران موشکی ناجوانمردانه روز قدس سال ۱۳۶۱ همدان، تصریح کرد: این اسوه صبر و استقامت که رنج دوری فرزندان نورسته و جوان خود را با اخلاص و توکل به ائمه اطهار (ع) التیام داد و عظمت فرهنگ ایثار و شهادت را پاس داشت، بی‌شک رضایت خداوند را توشه پربار آخرت خود ساخته است.
متن پیام تسلیت رئیس جمهور به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت ام‌الشهدا حاجیه خانم سیده فاطمه‌بیگم آقاحسینی مادر بزرگوار شهیدان صادق، مهدی، طیبه و منصوره چرکچی از شهدای بمباران موشکی ناجوانمردانه روز قدس سال ۱۳۶۱ همدان، موجب تألم خاطر شد.
این اسوه صبر و استقامت که رنج دوری فرزندان نورسته و جوان خود را با اخلاص و توکل به ائمه اطهار(ع) التیام داد و عظمت فرهنگ ایثار و شهادت را پاس داشت، بی‌شک رضایت خداوند را توشه پربار آخرت خود ساخته است.
اینجانب با عرض تسلیت به خانواده محترم آن مرحومه و مردم شهیدپرور استان همدان، از درگاه خداوند برای این مادر فداکار، رحمت الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای عموم بازماندگان، صبر و سلامت مسألت دارم.
سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهوری اسلامی ایران

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
استانی
همدان
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

طراحی خط‌آهن سنندج به مرز باشماق از همین امروز در دستور کار وزارت راه قرار گیرد/ تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام باعث تسریع در رشد اقتصادی و به تبع آن قدرت‌آفرینی بیشتر برای کشور خواهد شد/ خدمت به مردم استان کردستان مایه افتخار دولت است

طراحی خط‌آهن سنندج به مرز باشماق از همین امروز در دستور کار وزارت راه قرار گیرد/ تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام باعث تسریع در رشد اقتصادی و به تبع آن قدرت‌آفرینی بیشتر برای کشور خواهد شد/ خدمت به مردم استان کردستان مایه افتخار دولت است

رئیس جمهور با اشاره به مسافت 151 کیلومتری، ایستگاه‌های متعدد در طول مسیر و نقش محوری خط‌آهن همدان-سنندج در تکمیل زیرساخت‌های ترانزیتی کشور اظهار داشت: دولت برای اتصال زیرساخت‌های ریلی کشور به خطوط ریلی بین‌المللی مصمم است و از همین امروز همزمان با افتتاح این خط ریلی، طراحی خط ریلی سنندج به مرز باشماق نیز باید در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گیرد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha