ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۸۸۱

در ادامه برنامه‌های بیست و هفتمین سفر دولت مردمی؛

بازدید رئیس جمهور از یکی از بزرگترین مزارع پرورش قارچ کشور

بازدید رئیس جمهور از یکی از بزرگترین مزارع پرورش قارچ کشور

رئیس جمهور از واحد پرورش قارچ «کشت سبز اورامان» واقع در روستای قلعه‌جی شهرستان سروآباد به عنوان یکی از بزرگترین مزارع پرورش قارچ کشور بازدید کرد.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر دولت مردمی به استان کردستان، با حضور در شهرستان سروآباد از یکی از بزرگترین و مدرن‌ترین مزارع پرورش قارچ در کشور با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰۰ تن قارچ بازدید کرد.
این مزرعه که از سال ۱۳۹۶ و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فعالیت خود را با تولید سالیانه ۱۲۰۰ تن قارچ آغاز کرده بود، در حال حاضر با ۲۰ سالن فعال، روزانه ۵ تن قارچ تولید می‌کند. ۱۱۰ نفر به شکل مستقیم در این واحد تولیدی مشغول کار هستند که نیمی از این تعداد را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.
با تکمیل فازهای دوم و سوم این واحد علاوه بر افزایش ظرفیت روزانه تولید قارچ تا ۲۵ تن، سالانه ۳۵ هزار تن کمپوست نیز تولید خواهد شد و تعداد افراد شاغل در این واحد تولیدی نیز به ۵۰۰ نفر خواهد رسید.
قارچ تولیدی در این واحد از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار بوده و به کشورهای عراق، کویت‌ و امارات صادر می‌شود.
تعداد قابل توجهی از شاغلان در این واحد تولیدی پیش از راه‌اندازی این واحد تولیدی مجبور به امرار معاش از طریق کولبری بوده‌اند.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
بازدید
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز شنبه و در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان با حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که در مصلی تهران در حال برگزاری است، از بخش‌های مختلف و تعدادی از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید کرد.

افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب/ بازدید دکتر رئیسی از بخش‌های مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب

افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب/ بازدید دکتر رئیسی از بخش‌های مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب

فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب، به‌عنوان بزرگترین واحد تولید ورق‌های فشرده چوبی در غرب آسیا، با حضور رئیس جمهور افتتاح و به شکل رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

آگاهی‌بخشی نسبت به فلسطین باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد

آگاهی‌بخشی نسبت به فلسطین باید در محور فعالیت مساجد در سرزمین‌های اسلامی باشد

رئیس جمهور وحدت و انسجام را یکی از ضروری‌ترین نیازهای امروز عالم اسلام عنوان کرد و اظهار داشت: از دیگر کارکردهای مهم مساجد ایجاد وحدت و انسجام میان امت اسلامی است که مساجد می‌توانند در این زمینه نقش موثری ایفا کنند.

همه کسانی که در انتخابات مشارکت دارند، پیروز میدان هستند چرا که به تکلیف خود عمل کرده‌اند

همه کسانی که در انتخابات مشارکت دارند، پیروز میدان هستند چرا که به تکلیف خود عمل کرده‌اند

رئیس جمهور با بیان اینکه پیروز رقابت انتخاباتی امروز ملت بزرگ و سرفراز ایران است، اظهار داشت: همه کاندیداهایی که وارد صحنه انتخاباتی شدند چه رای بیاورند و چه رای نیاورند و همچنین مردمی که پای صندوق‌ها حاضر شدند، چه کاندیدای مورد نظرشان رای بیاورد یا نه، پیروز میدان هستند چرا که به تکلیف خود که عبارت از مشارکت در انتخابات بوده عمل کرده‌اند.

مشارکت دکتر رئیسی در انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری/ بازدید از بخش‌های مختلف ستاد انتخابات کشور و روند اخذ آرا

مشارکت دکتر رئیسی در انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری/ بازدید از بخش‌های مختلف ستاد انتخابات کشور و روند اخذ آرا

رئیس جمهور با حضور در محل ستاد انتخابات کشور ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این ستاد، آرای خود در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را به صندوق اخذ رای انداخت.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha