ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۶۶۲

رئیس جمهور در شورای اداری استان چهارمحال و بختیاری:

در جنگ اراده‌ها ملت ما ایستاده است

در جنگ اراده‌ها ملت ما ایستاده است

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ملت ما آمریکا را شکست داده است، گفت: امروز به گستردگی همه داشته‌هامان مورد تهدید هستیم.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در ادامه برنامه های سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری در جلسه شورای اداری این استان، با تبریک دهه کرامت و ولادت امام رضا (ع)، ابراز امیدواری کرد که با احیا و فعا‌لسازی ظرفیت‌های این استان بسیاری از مشکلات در زمینه بیکاری حل خواهد شد.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مشارکت مردم شرط بزرگ موفقیت همه اقدامات دولت است، تصریح کرد: اگر همراهی مردم را نداشته باشیم توفیقی نیز نخواهیم داشت. صرف اینکه دولت بدون همراهی مردم، قانون تصویب کند، بخشنامه صادر شود و اعتبار تخصیص بدهد، مسائل حل نخواهد شد.
آیت الله رئیسی چند شرط را برای تحقق برنامه های تحولی و مصوبات استانی الزامی دانست و گفت: اولین شرط آن است که مدیران از میان چهره‌های با انگیزه، با اندیشه، تحول‌گرا و مدیرانی کارآمد باشند. این شرط برای کسانی که در مجموعه اداری استان به مردم خدمت می‌کنند بسیار مهم است.
رئیس جمهور با اشاره به دیگر شروط تحقق برنامه‌های دولت در مسیر خدمت رسانی به مردم در استان ها اظهار داشت: از محورهای مهم سیره رضوی، توجه به مردم است. اصلا موضوع زندگی امام رضا(ع) چه در مدینه، چه در طوس و چه در دوران ولایتعهدی توجه به مردم برای خدا بود. صفت رأفت امام رضا(ع) رئوف بودن نسبت به مردم است.
دکتر رئیسی رأفت و توجه به خلق خدا را دو صفت مهم و اساسی دانست و تصریح کرد: نگاه رئوفانه نگاهی است که در فرهنگ دینی امام و مقتدای ما علی‌بن موسی‌الرضا(ع) وجود دارد. در کلمات نورانی حضرت رضا(ع) آمده است که بعد از واجبات و انجام فرائض هیچ کاری مهم‌ تر و با فضیلت‌تر از ادخال سُرور در قلوب مومنین وجود ندارد یعنی آنکه وسیله تقرب الی‌الله برای یک انسان سالک الی‌الله جلب رضای مردم در پرتو جلب رضای الهی است.
رئیس جمهور با اشاره به ویژگی‌های مردم استان چهارمحال بختیاری و تقدیم ۱۰ هزار شهید از عشایر و قریب ۲هزار و ۵۰۰ شهید در همین استان و ۷ هزار جانباز و ایثارگر، خاطرنشان کرد: مردم چهارمحال و بختیاری مردمی خالص، صاف و باصفا و متدین هستند و در عرصه‌های مختلف امتحان خود را پس دادند.
آیت‌الله رئیسی افزود: امروز برای بنده به عنوان یک طلبه خدمتگزار و برای شما مدیران بالاترین افتخار خدمت به این مردم و گره گشودن از زندگی آنان و احیای ظرفیت‌های این استان است.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ظرفیت استان ظرفیت بالایی است، گفت: با احیا و فعال سازی این ظرفیت ها می‌تواند فقر در این استان نباشد، بیکاری در این استان به حداقل ممکن کاهش پیدا کند و می‌تواند بسیاری از خانواده‌های محترم عزیز لر، بختیاری و مردمی که در این استان زندگی می‌کنند دغدغه نداشته باشند.
دکتر رئیسی پس از بیان دغدغه‌های نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و برخی اعضای هیات دولت، افزود: مصوبات سفر رفع همه مشکلات استان نیست امکانات موجود طبیعتا با نگاه به اولویت‌ها باید دنبال شود. اولین شرط و الزام اجرایی شدن برنامه‌ها و مصوبات روحیه تحول‌گرایی و انگیزه مدیران است. من بر این شرط سهم بسزایی قائل هستم حتی بیش از اعتبارات، برنامه‌ها.
آیت الله رئیسی خطاب به مدیران استانی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده انگیزه مدیران بسیار می‌تواند در حل مسائل نقش داشته باشد. به شما تاکید می‌کنم اگر احساس می‌کنید یک کارشناس یا یک مدیر بخشی، آنچنان انگیزه تحولی ندارد هیچ اشکالی ندارد با حفظ همه احترامات او را در حاشیه قرار دهید. ما قسم نخوردیم کسی که کارآمدی نداشته باشد بکارگیریم و کارها را معطل او کنیم که یک وقتی او ناراحت نشود.
رئیس جمهور ادامه داد: احترام او لازم است اما احترام مردم لازم‌تر است. احترام به او لازم است اما احترام به نظام لازم‌تر است، احترام به او لازم است اما احترام انجام کار مردم لازم‌تر است، احترام این فرد لازم است اما احترام تعهدی که به مردم و در راس همه به خداوند دادیم برتر و بالاتر است و ما باید عندالله پاسخگو باشیم.
دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه احترام کارکنان لازم است اما نباید در صورت نداشتن انگیزه کشور را معطل آن‌ها کرد، اظهار داشت: اعتماد مردم به مسئولین و کارآمدی نظام اداری بسیار مهم است واین اعتماد سرمایه ملی، مشارکت اجتماعی و موجب نشاط ملی ما است. همه اینها در پرتو همراهی مردم با احساس به کارآمدی نظام اداری و مسئولین اتفاق می‌افتد.
رئیس جمهور ضمن اشاره به بازدید خود از مناطق عشایر نشین این استان، با بیان اینکه به درخواست مردم این منطقه سلام آنها را به مقام معظم رهبری خواهم رساند روحیه و محبت مردم مناطق مختلف استان را ارج نهاد.
دکتر رئیسی با تشریح مشکلات استان چهارمحال و بختیاری همچون مساله آب و کمبود مدارس، تصریح کرد: به تاخیر انداختن کارها یکی از آفات نظام اداری ما در کشور است و حتما نباید این تاخیرها باعث شود حقوق مردم ضایع شود. حق‌الناس مساله بسیار مهمی است. من تاکید می‌کنم به این که این مسائلی که در دولت پیگیری شده و اعلام می‌شود به عنوان اقدام ضروری است. گاهی خدمت حضرت آقا می‌روم مطلبی را عرض می‌کنم می‌گویم دوستان این را توافق کردند، یا تفاهم‌نامه امضا شده یا کجا دنبال شده، آقا می‌فرمایند روی زمین اتفاق افتاده یا نه؟ این تعبیر روی زمین همیشه در ذهن من می‌ماند
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه تصمیمات دولت حتما باید اجرایی شود، اظهار داشت: مردم باید احساس کنند که یک کار متفاوتی به دست شما مدیران دارد انجام می‌شود.
آیت‌الله رئیس در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح مشکل کم آبی در این استان، خاطر نشان کرد: الان آب به میزانی که قبلا بوده، نیست و باید همت کرد که از این آب بهترین شکل استفاده شود. یک وقتی بحث کمبود آب است یک وقت سخن از مدیریت آب است اینجا باید آب را مدیریت کنیم برای موفقیت در این مدیریت شرط بسیار مهم آن همکاری همه مردم است.
دکتر رئیسی بر ضرورت تامین آب شرب و طراحی طرحی جامع مبتنی بر عدالت برای تامین آب استان تاکید کرد و خاطرنشان کرد: شرط موفقیت چنین طرحی نیز همکاری مردم است. برای مردم تبیین شود که این میزان آب داریم و این میزان هم به این شکل اختصاص داده شده است.
رئیس جمهور الگوی کشت مناسب را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: همه معتقد به الگوی کشت مناسب برای جلوگیری از هدر رفت اب در بخش کشاورزی هستند.
ایت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود به سفر اخیر رئیس جمهور تاجیکستان به تهران اشاره کرد و گفت: مردم به هچ‌عنوان به هم بدبین نباشند تمام این منطقه مردم مسلمان و متدین و دلداده به انقلاب حضور دارند. عدالت در توزیع آب نکته محوری است که حتما مورد توجه قرار می‌گیرد لذا در این رابطه هم مسئولین هم مردم هر کمکی که می‌توانند بکنند این مشکل حل شود بنای ما در دولت این است که از کنار مشکلات رد نشویم. معتقدیم باید گره را باز کرد. بنای ما اجرای عدالت است تا حقی از کسی ضایع نشود.
رئیس جمهور در مورد اهمیت سرمایه گذاری در استان، گفت: ما سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را در این استان را بسیار ضروری می‌دانیم. سرمایه‌گذاری در رشد اقتصادی در کشورموجب فزایش بهره‌وری می‌شود.برای جذب سرمایه در این استان باید تلاش کرد دولت هم در این رابطه تلاش خود را خواهد کرد این از ضرورت‌هایی است که همه شما می‌دانید.
دکتر رئیسی در مورد فعال‌سازی صنعت گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از آنچه که تصور می‌کردیم اینجا زمینه و ظرفیت گردشگری بالایی دارد. حتما صنعت گردشگری با حفظ مبانی فرهنگی در این استان توسعه پیدا کند. عشایر ما وقتی ۱۰ هزار شهید می‌دهند یعنی اصالت و هویتی دارند.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در مراسم گرامیداشت رحلت امام خمینی (ره)، گفترهبر انقلاب فرمودند نگذارید انقلاب را تهی از هویت کنند، نگذارید که هویت انقلابی را از مردم بستانند. این همان مساله فرهنگی است، هویت انقلابی هویت مردم استان چهارمحال و بختیاری است نباید اجازه دهیم هویت انقلابی از این مردم گرفته شود و این مردم اثبات کردند تا همین امروز در عرصه‌های مختلف دارای همین هویت هستند
رئیس جمهور با بیان اینکه سد «باباحیدر» تا آخر سال جاری آبگیری شود، افزود: جنگلهای بلوط زاگرس‌ نعمت الهی است. سیاست‌گذاری، حمایت، نظارت و هدایت با است و اقدام دست مردم است. رویکرد ما این است که دولت هدایت، حمایت، نظارت داشته باشد اما بگذاریم بخش خصوصی فعال و کارآفرینان میدان داشته باشند. باید به مردم و بخش خصوصی میدان داد.
رئیس جمهور افزود: مردم ما مردمی هستند که به همه ضد انقلاب «نه» گفتند این مردم ولی نعمت ما هستند و باید به آنها خدمت کنیم.
آیت‌الله رئیسی با تقدیر از اقدامات بنیاد مستضعفان در ایجاد اشتغال و احداث کارخانه تولید پارچه چادر مشکی، گفت: نگاه ما در زمینه اشتغال فقط به وزارت کار نباشد بلکه خط‌های تولید را افزایش دهید من با اینکه یک اداره بیاید یک کارمندی را با فشارهای مختلفی مشغول کند مخالفم، کجا می‌خواهید مشغول کنید؟ اول یک خط تولید افزایش دهید بعد به جای یک نفر، هزار نفر اشتغال ایجاد کنید.
دکتر رئیسی با اشاره به اهمیت فعال‌سازی معادن این استان بر جلوگیری از خام‌فروشی مواد اولیه تاکید کرد.
رئیس جمهور اظهار داشت: دشمن تصور می‌کند که با بعضی از محدودیت‌ها می‌تواند ما را متوقف کند ما هم اعلام کردیم هم اقدام کردیم گفتیم با این محدودیت‌ها و تحریم‌ها هرگز متوقف نخواهیم شد این را هم اعلام کردیم و هم اقدام کردیم.
دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: امروز به گستردگی همه داشته‌هامان مورد تهدید هستیم. ما نیروی انسانی کارآمد، مغزهای متفکر، صنعت پیشرفته، صنایع هسته‌ای پیشرفته و صنایع نظامی پیشرفته داریم و در حوزه نانو کارهایی کردیم، در حوزه کشاورزی به جاهای خوبی رسیدیم هر چه داریم از داشته‌های مادی و معنوی امروز مورد تهدید است. من که دارم عرض می‌کنم به شما تحلیل نمی‌دهم خبر می‌دهم به گستردگی همه داشته‌هامان تهدید می‌شویم نه الان، در ۴۰ ساله تهدید شدیم.
رئیس جمهور ادامه داد: نمی‌خواهند نظامی به نام اسلام برپا شود، نمی‌خواهند نظامی به نام قرآن برپا شود. دشمن نمی‌خواهد. در این جنگ اراده‌ها ملت ما ایستاده است. سخنگوی کاخ سفید رسما اعلام می‌کند فشارهای حداکثری به ایران مفتضحانه شکست خورد. این یعنی ملت ایران اراده کرد آمریکا را شکست داد.
دکتر رئیسی در مورد اقدام برخی از کشورها با حمایت امریکا برای دزدی دریایی گفت: آنها از ما یک کشتی گرفتند عزیزان ما در منطقه که باید به آنها دست مریزاد گفت دو کشتی از آنها را توقیف کردند. وقتی فهمیدند که کار جدی است اعلام کردند کشتی ما را تحویل می‌دهند. معلوم شد به تعبیر رهبری معظم انقلاب اسلامی اگر بخواهند اقدامی کنند ما در مقابل اقدامات آنها می‌ایستیم. این قطعنامه که تصویب کردند و اقدامات دیگری که می‌کنند ما را متوقف نمی‌کنند.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
استانی
چهارمحال و بختیاری
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دولت در کنار تکمیل طرح‌های نیمه تمام نسبت به معیشت مردم نیز دغدغه‌مند است/ تشریح اقدامات دولت در زمینه مهار تورم و رشد تولید/ جلوگیری از نوسان قیمت کالاهای اساسی با توزیع کالابرگ

دولت در کنار تکمیل طرح‌های نیمه تمام نسبت به معیشت مردم نیز دغدغه‌مند است/ تشریح اقدامات دولت در زمینه مهار تورم و رشد تولید/ جلوگیری از نوسان قیمت کالاهای اساسی با توزیع کالابرگ

رئیس جمهور با بیان اینکه ما مهار تورم را نه در رکود بلکه در رشد تولید دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: آخرین آماری که رئیس بانک مرکزی در دولت اعلام کردند حاکی از این بود که شاخص‌ها در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که وضعیت رشد اقتصادی در بخش نفت، کشاورزی و صنعت وضعیت خوبی دارد که نسبت به قبل کاملاً متفاوت شده که البته باید ثبات و پایداری پیدا کند.

همه مسئولان و مدیران در جمهوری اسلامی مامور و موظف به اجرای عدالت اداری هستند/ به‌کارگیری نیروی انسانی صالح و کارآمد و نظارت بر حسن عمل او از جلوه‌های عدالت اداری است

همه مسئولان و مدیران در جمهوری اسلامی مامور و موظف به اجرای عدالت اداری هستند/ به‌کارگیری نیروی انسانی صالح و کارآمد و نظارت بر حسن عمل او از جلوه‌های عدالت اداری است

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و فراوان چهارمحال و بختیاری در برابر مشکلات و برخی توسعه‌نیافتگی‌ها گفت: به‌کارگیری شایسته این ظرفیت‌ها برای رفع نیازهای مردم وظیفه همه ما و جلوه‌ای از اجرای عدالت است و استفاده صحیح از این ظرفیت‌ها اقدام و تلاش شما مدیران را می‌طلبد.

یقین بدانید در دولت مردمی کوچکترین مصادیق فساد و حتی ناکارآمدی تحمل نخواهد شد/ کنار گذاشتن فله‌ای مدیران قبلی برخلاف اصول شایسته‌سالاری است/ باور داریم با مدیریت صحیح ظرفیت‌های کشور می‌توان بر مشکلات غلبه کرد

یقین بدانید در دولت مردمی کوچکترین مصادیق فساد و حتی ناکارآمدی تحمل نخواهد شد/ کنار گذاشتن فله‌ای مدیران قبلی برخلاف اصول شایسته‌سالاری است/ باور داریم با مدیریت صحیح ظرفیت‌های کشور می‌توان بر مشکلات غلبه کرد

رئیس جمهور با تاکید بر مبارزه جدی و قاطع دولت مردمی با مصادیق بزرگ و کوچک فساد گفت: دولت مردمی نشان داده که در راستای ارتقای کارآمدی آمادگی بالایی برای اعمال تغییرات لازم دارد؛ یقین بدانید که در این دولت کوچکترین مصادیق فساد و حتی ناکارآمدی تحمل نخواهد شد.

عشایر مولدترین بخش از جمعیت کشورند/ تجلیل از ایستادگی همیشگی عشایر در مقابل ظلم و حضور درخشان در عرصه پاسداری از انقلاب اسلامی/ رفع مشکلات عشایر از جمله ایل‌راهها و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای جوانان این قشر مورد توجه دولت است

عشایر مولدترین بخش از جمعیت کشورند/ تجلیل از ایستادگی همیشگی عشایر در مقابل ظلم و حضور درخشان در عرصه پاسداری از انقلاب اسلامی/ رفع مشکلات عشایر از جمله ایل‌راهها و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای جوانان این قشر مورد توجه دولت است

دکتر رئیسی با تمجید از ایستادگی همیشگی عشایر در طول تاریخ در مقابل ظلم و نیز حضور درخشان آنها در عرصه‌های پاسداری از انقلاب و دوران دفاع مقدس، بر حفظ هویت فرهنگی و ملی عشایر تاکید کرد.

لازمه ارتقای کیفیت، بازدهی و کاهش هزینه‌های تولید قرار گرفتن دانش در کنار تولید است/ افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال کشور به بیش از 10 هزار واحد در دولت مردمی/ تاکید بر فعال‌تر شدن ظرفیت گردشگری استان

لازمه ارتقای کیفیت، بازدهی و کاهش هزینه‌های تولید قرار گرفتن دانش در کنار تولید است/ افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال کشور به بیش از 10 هزار واحد در دولت مردمی/ تاکید بر فعال‌تر شدن ظرفیت گردشگری استان

رئیس جمهور با اشاره به افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال کشور از 5 هزار واحد در ابتدای فعالیت دولت مردمی به بیش از 10 هزار واحد در حال حاضر اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری در کنار ظرفیت‌های خوبی که در عرصه دانش‌بنیان دارد،‌ در زمینه گردشگری نیز ظرفیت‌های خوبی دارد که باید زمینه هر چه فعال‌تر شدن آنها را فراهم کرد.

یقین بدانید که دست انتقام الهی رژیم کودک‌کش صهیونیستی را ذایل خواهد کرد/ تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح در شکوفا شدن ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری/ رشد 200 درصدی صادرات، احیای 68 واحد تولیدی و بهره‌برداری از 4 هزار مسکن در استان نشانه عزم دولت برای رفع مش

یقین بدانید که دست انتقام الهی رژیم کودک‌کش صهیونیستی را ذایل خواهد کرد/ تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح در شکوفا شدن ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری/ رشد 200 درصدی صادرات، احیای 68 واحد تولیدی و بهره‌برداری از 4 هزار مسکن در استان نشانه عزم دولت برای رفع مش

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش‌ها و مجاهدت همه کسانی که در تکمیل طرح‌های عمرانی چهارمحال و بختیاری از جمله طرح عظیم آب‌رسانی به استان مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های فراوانی از جمله آب فراوان، اراضی حاصلخیز و معادن غنی دارد که مدیریت صحیح می‌تواند این ظرفیت‌ها را شکوفا کند.

با اهتمام دولت تنش آبی 117 روستای استان مرتفع شده است/ مجری 70 درصد طرح‌های آبرسانی در چهار محال و بختیاری دولت مردمی است/ کار و تلاش شبانه روزی دولتمردان موجب امیدواری در جامعه خواهد شد

با اهتمام دولت تنش آبی 117 روستای استان مرتفع شده است/ مجری 70 درصد طرح‌های آبرسانی در چهار محال و بختیاری دولت مردمی است/ کار و تلاش شبانه روزی دولتمردان موجب امیدواری در جامعه خواهد شد

رئیس جمهور با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری جز با کار جهادی، انگیزه و اخلاص مدیران قابل حل نبود، گفت: 70 درصد پروژ‌ه‌های آبرسانی در این استان مربوط به دوره دولت مردمی است، بیشترین جذب اعتبارات هم در این دوره انجام شده و مسئولین با کار جهادی موجب تامین آب پایدار و با کیفیت برای مردم استان شده‌اند.

استفاده بهینه از ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری بسیاری از مشکلات استان را رفع می کند/ با بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی دولت مشکل آب نیمی از استان مرتفع خواهد شد

استفاده بهینه از ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری بسیاری از مشکلات استان را رفع می کند/ با بهره‌برداری از طرح‌های آبرسانی دولت مشکل آب نیمی از استان مرتفع خواهد شد

رئیس جمهور استفاده بهینه از ظرفیت‌های طبیعی استان از جمله زمین‌های حاصلخیز، مراتع و معادن را موجب برطرف شدن بسیاری از مشکلات چهارمحال بختیاری عنوان کرد و افزود: با طرح‌هایی که در زمینه آبرسانی در دو سال گذشته اجرایی شده نیمی از مشکل آب‌رسانی استان حل می‌شود که باید از همه دست اندرکاران تشکر کنم.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha