دسته بندی اخبار
  • صفحه نخست
    • عمومی
  • چند رسانه ای
    • فیلم
    • عکس
    • اینفوگرافیک
    • صوت
    • متن سخنرانی
    • مستندات
  • مردم
  • استان ها
    • سیستان و بلوچستان
    • یزد
    • همدان
    • هرمزگان
    • مرکزی
    • مازندران
    • لرستان
    • گیلان
    • گلستان
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • کرمانشاه
    • کرمان
    • کردستان
    • قم
    • قزوین
    • فارس
    • آذربایجان شرقی
    • سمنان
    • زنجان
    • خوزستان
    • خراسان شمالی
    • خراسان رضوی
    • خراسان جنوبی
    • چهارمحال و بختیاری
    • تهران
    • بوشهر
    • ایلام
    • البرز
    • اصفهان
    • اردبیل
    • آذربایجان غربی
0 دسته بندی اخبار
  • صفحه نخست
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • اینفوگرافیک
    • صوت
    • متن سخنرانی
    • مستندات
  • مردم
  • استان ها
    • یزد
    • همدان
    • هرمزگان
    • مرکزی
    • مازندران
    • لرستان
    • گیلان
    • گلستان
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • کرمانشاه
    • کرمان
    • کردستان
    • قم
    • قزوین
    • فارس
    • آذربایجان شرقی
    • سمنان
    • زنجان
    • خوزستان
    • خراسان شمالی
    • خراسان رضوی
    • خراسان جنوبی
    • چهارمحال و بختیاری
    • تهران
    • بوشهر
    • ایلام
    • البرز
    • اصفهان
    • اردبیل
    • آذربایجان غربی
  • درباره ما
  • تماس باما
  • آرشیو
  • خبرنامه
  • پیوندها
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • RSS
کد خبر: ۴۶۵۹
۱۷:۳۳
۱۴۰۱/۰۳/۱۹

رئیس جمهور در جمع مردم منطقه بازفت شهرستان کوهرنگ:

عشایر پشتیبان استقلال کشورند

عشایر پشتیبان استقلال کشورند

رئیس جمهور با تمجید از نقش تاریخی عشایر در پشتیبانی از استقلال کشور، گفت: امروز دسترنج عشایر در سفره‌ بسیاری از مردم کشورمان دیده می‌شود و نقش آنها در تامین امنیت غذایی کشور انکارناپذیر است.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر خود به استان چهارمحال و بختیاری در جمع اهالی منطقه بازفت شهرستان کوهرنگ با گرامیداشت ایام ولادت باسعادت حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) و دهه کرامت گفت:  همانطور که امام خمینی(ره) فرمودند، عشایر ذخایر انقلاب اسلامی هستند و شاهد درخشش عشایر عزیز در دفاع مقدس بودیم.
رئیس جمهور افزود: تقدیم ۱۰ هزار شهید برای دفاع از انقلاب از سوی عشایر، سند بسیار گویایی است از اینکه عشایر در جهت حمایت از امام(ره) و انقلاب و دفاع از ناموس و تمامیت ارضی کشور شجاعانه و غیرت‌مندانه جانفشانی کردند.
دکتر رئیسی با اشاره به نقش‌آفرینی عشایر در تولید و استقلال کشور، خاطرنشان کرد: زن و مرد عشایر در دشوارترین شرایط، در کوهستان‌ها و دره‌ها برای رونق کشاورزی و دامداری و تولید محصول تلاش می‌کنند و حقیقتا سهم قابل توجهی در تامین امنیت غذایی و نیز در استقلال کشور دارند.
رئیس جمهور با اشاره به مشکلات منطقه «بازفت»، روستای «لبد» و مناطق اطراف و نبود امکاناتی چون جاده مناسب، مدرسه و اینترنت، تصریح کرد: حضور من در این مکان برای رفع محرومیت این منطقه است. با وجود تلاش‌هایی که در گذشته صورت گرفته هنوز محرومیت‌های جدی وجود دارد و دولت مردمی رفع این محرومیت را در اولویت قرار خواهد داد.
دکتر رئیسی با بیان اینکه اولین برنامه سفر دولت مردمی به استان چهارمحال و بختیاری حضور در جمع اهالی این منطقه بوده است، تاکید کرد: دولت خود را موظف به خدمت به شما عزیزان می‌داند و تمام تلاش و همت خود را برای حل مشکلات و تسهیل شرایط زندگی در این مناطق به کار خواهیم بست.
رئیس جمهور به طور ویژه مسئله راه‌های مواصلاتی در این منطقه را مورد توجه قرار داد و با ضروری قلمداد کردن حل این مشکل، خاطر نشان کرد: ان شاءالله با اهتمام جدی دستگاه‌ها و نهادها بتوانیم گرد و غبار محرومیت و فقر را از چهره زیبای این منطقه بزداییم.

گزارش خطا
پسندها:
اشتراک گذاری
فیسبوک سروش واتس‌اپ لینکدین توییتر تلگرام
برچسب‌ها:
دولت مردمی ایران قوی رئیسی
ارسال پیام
captcha
  • درباره ما
  • |
  • تماس با ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • پیوند ها
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • RSS
| شماره پیامک: 90003053
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به بنیاد بین المللی شهید رئیسی می‌باشد واستفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: ایران سامانه