ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۵۴۵

آیت‌الله رئیسی در جمع ایرانیان مقیم عمان:

نسبت به همه ایرانیان خارج از کشور احساس مسئولیت می‌کنیم

نسبت به همه ایرانیان خارج از کشور احساس مسئولیت می‌کنیم

رئیس جمهور با بیان اینکه عموم ایرانیان خارج از کشور دغدغه ایران را دارند، اظهار داشت: ایرانیان در همه جای دنیا سرمایه کشور هستند و دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به آنان احساس مسئولیت می‌کند.

آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی عصر امروز دوشنبه در ادامه برنامه‌های سفر به عمان در جمع شماری از ایرانیان مقیم این کشور، با ابراز خرسندی از حضور در این جمع گفت: معتقدیم همانگونه که باید از حقوق ایرانیان داخل کشور صیانت کنیم، باید حقوق ایرانیان خارج از کشور را هم پاس بداریم و از آنها حمایت کنیم.
رئیس جمهور ضمن تاکید بر حفظ ارتباط فرهنگی ایرانیان خارج از کشور با داخل کشور، افزود: هویت و فرهنگ ایرانیان با فرهنگ دینی آنان پیوند خورده است. در کشورهای همسایه نیز همین گونه است و باید برای حفظ این هویت تلاش کرد.
دکتر رئیسی با اشاره به اینکه ایرانیان خارج از کشور از جمله هموطنان مقیم عمان همواره مسائل داخلی ایران را با حساسیت دنبال کرده‌اند، اظهار داشت: زمینه برای سرمایه‌گذاری امن با تضمین سرمایه و سود در ایران فراهم است و بهترین کسانی که می‌توانند در ایران سرمایه‌گذاری کنند، ایرانیان خارج از کشور هستند.
رئیس جمهور با بیان اینکه در نشست با فعالان اقتصادی عمانی ‌احساس کردم انگیزه بالایی برای کار با ایرانیان دارند، تصریح کرد: امروز تولیدات ایرانی از جهت استانداردها، کاملاً می‌توانند با کالاهای نامدار دنیا رقابت کنند.
آیت‌الله رئیسی با تاکید بر تسهیل مراودات اقتصادی با ایران برای ایرانیان ساکن عمان و نیز فعالان اقتصادی عمانی، خاطرنشان کرد: امروز تصمیم گرفته شد که خانه تجارت ایران هر چه سریع‌تر در عمان تاسیس شود. راه اندازی این مرکز به شناخت متقابل ظرفیت‌های ایران و عمان کمک می کند.
رئیس جمهور از ایرانیان مقیم عمان خواست تا در تاسیس سریع‌تر خانه تجارت ایران در عمان مشارکت داشته باشند و گفت: مسأله دیگر، موضوع مدرسه است. تاسیس مدرسه ایرانیان در اینجا و آموزش فرزندان ما با فرهنگ و آموزش‌های ایرانی، با توجه به جمعیت ۱۰ هزار نفری ایرانیان، موضوعیت دارد و آقای سفیر این کار را دنبال می کند.
دکتر رئیسی در ادامه با اشاره به درخواست یکی از سخنرانان این مراسم برای تسهیل صدور مجوز فعالیت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد: دولت به طور جدی از راه‌اندازی و فعالیت واحدهای دانش‌بنیان حمایت می‌کند. همچنین از همکاری در زمینه بانکداری اسلامی استقبال و از آن حمایت می‌کنیم.
رئیس جمهور گردشگری سلامت را از ظرفیت‌های مهم برای توسعه همکاری‌های ایران و عمان خواند و گفت: در دیدار با سلطان عمان درباره گردشگری سلامت گفت‌وگو کردیم که با استقبال ایشان مواجه شد. مقامات عمانی معتقد بودند که امروز کاری که در ایران در زمینه سلامت انجام می شود در سطحی قابل قبول و هم طراز کشورهای اروپایی و غربی است.
دکتر رئیسی با تاکید بر لزوم تسریع در تکمیل بیمارستان نیمه ساخته ایران در عمان گفت: این بیمارستان در اینجا می‌تواند همکاری دو کشور در حوزه گردشگری سلامت را تسهیل کند، کارهایی که خودشان می‌توانند، در اینجا انجام دهند و کارهایی را که نمی‌توانند به داخل کشور ارجاع دهند.
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم فعال‎تر شدن هر چه بیشتر شورای ایرانیان خارج از کشور افزود: همه مسایل ایرانیان خارج از کشور از احوال شخصی، مسایل ازدواج و طلاق، مسائل تحصیلی و کاری و غیره باید از مسیر این شورا دنبال تا خدماتی که شایسته هموطنان‌مان در خارج از کشور است به آنها ارائه شود.
آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: عموم ایرانیان خارج از کشور دغدغه ایران را دارند. باید همواره این ارتباط را حفظ کنیم چرا که این این ارتباط هم برای کشور و هم برای آنها سرمایه است.
رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرارسیدن سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر به روح بلند شهدای دفاع مقدس و به ویژه عملیات فتح خرمشهر درود فرستاد و تصریح کرد: امام راحل فرمودند که خرمشهر را خداوند متعال آزاد کرد و این فرمایش درسی برای همه اقدامات و حرکت‌های ما است که اگر کاری برای خدا باشد، حتماً خداوند متعال هدایت و یاری می‌کند.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
دیپلماسی و روابط خارجی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

رئیس جمهور ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌‌های مختلف از جمله فتنه داعش، تاکید کرد: توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.

تاکید دکتر رئیسی بر پیشبرد اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور

تاکید دکتر رئیسی بر پیشبرد اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور

رئیس جمهور موثرترین عامل بازدارنده در برابر جنایات صهیونیست‌ها در غزه را قطع روابط اقتصادی و سیاسی کشورهای اسلامی با این رژیم عنوان کرد و اظهار داشت: امروز حمایت‌های آمریکا و کشورهای غربی و بی‌عملی سازمان‌های بین‌المللی و مجامع حقوق بشری در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه باعث رسوایی بیش از پیش این کشورها و سازمان‌ها شده است.

تاکید دکتر رئیسی بر ضرورت تقویت روابط فیمابین در راستای تامین منافع دو ملت

تاکید دکتر رئیسی بر ضرورت تقویت روابط فیمابین در راستای تامین منافع دو ملت

رئیس جمهور با اشاره به گذشت حدود 6 ماه از نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب درباره وقایع غزه، ضمن ابراز ناامیدی از کارآمدی همه مجامع و نهادهای بین‌المللی به ویژه سازمان ملل و شورای امنیت، بر ضرورت همکاری و تلاش موثر کشورها و امت اسلامی در جهت توقف روند جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین تاکید کرد.

دکتر رئیسی: ایران برای همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است

دکتر رئیسی: ایران برای همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای با عراق اهمیت ویژه‌ای قائل است

رئیس جمهور موضع مشترک علیه رژیم غاصب صهیونیستی را از جلوه‌های همبستگی دو ملت ایران و عراق عنوان و ابراز امیدواری کرد با عزم و اراده مسئولان عالی دو کشور روابط تهران و بغداد بیش از گذشته تقویت و توسعه یابد.

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

رئیس جمهور اقدامات جنون‌آمیز اخیر رژیم صهیونیستی را دست و پا زدن‌های آخر این رژیم در حال احتضار توصیف و تصریح کرد:‌ امروز بر همگان اثبات شده که رژیم جنایتکار صهیونیستی به هیچ یک از اصول انسانی و بین‌المللی پایبند نیست و تاسف‌بارتر اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی همچنان به حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از این رژیم ادامه می‌دهند.

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت پیگیری و اجرای توافقات صورت گرفته میان ایران و ترکیه، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت و ارتقای همکاری‌ها در زمینه انرژی تاکید و ابراز امیدواری کرد، همکاری‌های دو طرف در جهت تامین منافع دو ملت و همچنین افزایش وحدت و انسجام در میان امت اسلامی نقش‌آفرین باشد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha