ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۲۲۰

در جلسه هیات دولت انجام شد؛

تصویب آیین نامه اجرایی مربوط به غیر فعال کردن کارپوشه مودیان فاقد شرایط لازم برای دریافت مالیات و عوارض

تصویب آیین نامه اجرایی مربوط به غیر فعال کردن کارپوشه مودیان فاقد شرایط لازم برای دریافت مالیات و عوارض

هیات دولت آیین نامه اجرایی مربوط به غیر فعال کردن کارپوشه مودیان فاقد شرایط لازم برای دریافت مالیات و عوارض را تصویب کرد.

هیات وزیران در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه خود به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، آیین‌نامه اجرایی تبصره ماده (۲۴) قانون مالیات بر ارزش افزوده درخصوص غیرفعال نمودن کارپوشه مؤدیان فاقد شرایط لازم برای دریافت مالیات و عوارض را با هدف ایجاد هرچه بیشتر انضباط مالی، جلوگیری از فرار مالیاتی و جلوگیری از شکل‌گیری مؤدیان صوری، به تصویب رساند.
به موجب آیین نامه مصوب هیات وزیران، در موارد ذیل کارپوشه مؤدیان غیرفعال بوده ولی مؤدی امکان ورود به سامانه را داشته و امکان ثبت حافظه جدید و صدور صورتحساب در کارپوشه را ندارد:
الف- بر اساس ماده (۶) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، در صورتی که سقف اعتبار فروش تکمیل شده باشد.
ب- مطابق بند «پ» ماده (۲۰) قانون، چنانچه در مشارکت های مدنی صاحبان مشاغل (اعم از اختیاری و قهری) نماینده تعیین نگردد و یا تکالیف مالیاتی واحد شغلی توسط نماینده انجام نشود.
پ- فوت نماینده مشارکت های مدنی صاحبان مشاغل تا زمان تعیین نماینده جدید مشارکت
ث- اعلام تعطیلی موقت واحد کسب و کار براساس ماده (۱۳) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان
همچنین به موجب ماده (۳) این آیین نامه، در موارد زیر، کارپوشه غیرفعال بوده و دسترسی نام کاربری مؤدی محدود می شود؛ به این ترتیب که مؤدی با این کاربری محدود شده امکان تسلیم اظهارنامه، پرداخت و ثبت اعتراض را داشته، لکن امکان ارسال صورتحساب ندارد:
الف- اشخاص حقوقی موضوع ماده (۲۱) قانون، بعد از تاریخ ختم تصفیه
ب- فوت اشخاص حقیقی در صورت فعالیت با عنوان صاحبان مشاغل انفرادی
پ- فوت اشخاص حقیقی در پرونده صاحبان مشاغل در صورت وجود پرونده مشارکتی که منجر به انفرادی شدن پرونده صاحبان مشاغل شود.
ت- در صورت ابطال پروانه کسب و کار برای پرونده صاحبان مشاغل مکان محور و ابطال مجوز کسب و کار برای پرونده صاحبان مشاغل مجوز محور
ث- تعطیلی دائم و یا انحلال واحد کسب  وکار بر اساس ماده (۱۳) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان
ج- اعلام تغییر محل فعالیت و یا به اجاره واگذار نمودن واحد کسب وکار برای پرونده¬های مکان محور، براساس ماده (۱۴) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان
در صورت وقوع هر یک از بندهای ذیل ماده (۳) این آیین نامه، سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است از طریق سرویس‌های تبادل اطلاعات با بانک مرکزی مراتب غیر فعال‌سازی کارپوشه را اطلاع‌رسانی و بانک مرکزی موظف است کلیه دستگاه‌های کارتخوان بانکی و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی متصل به حساب بانکی مؤدیان را مسدود نماید.
همچنین سازمان امور مالیاتی کشور مکلف است ترتیبی اتخاذ نماید تا پس از رفع محدودیت‌های موضوع این آیین نامه، بلافاصله کارپوشه به صورت سیستمی فعال شود.
لازم به ذکر است، تخلف مؤدی در صدور صورتحساب الکترونیکی حاوی مالیات بر ارزش¬افزوده و عوارض در زمان غیر فعال بودن کارپوشه، علاوه بر جریمه مندرج در قانون، از مصادیق تخلف ماده (۹) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان نیز محسوب می‌گردد.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

دکتر رئیسی: قدرت‌های سلطه‌گر با فتنه‌انگیزی به دنبال ایجاد ناامنی و شکاف بین ایران و پاکستان هستند

رئیس جمهور ضمن تجلیل از ایمان و غیرت جوانان امت اسلامی در دفع فتنه‌‌های مختلف از جمله فتنه داعش، تاکید کرد: توسعه روابط ایران و پاکستان خوشایند قدرت‌های سلطه‌گر نیست و آنها با فتنه‌انگیزی به دنبال شکاف بین دو ملت و دو کشور اسلامی هستند، اما باید با تقویت همکاری‌ها در مبارزه مشترک با تروریسم، مانع تحقق خواست دشمنان و ارتقای دوستی میان تهران و اسلام‌آباد شویم.

دکتر رئیسی: رهبران مقاومت برای آزادسازی قدس شریف، همراه با ملت خود در خط مقدم جانفشانی و فداکاری قرار دارند

دکتر رئیسی: رهبران مقاومت برای آزادسازی قدس شریف، همراه با ملت خود در خط مقدم جانفشانی و فداکاری قرار دارند

رئیس جمهور با تسلیت شهادت سه فرزند رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در پی حمله رژیم سفاک صهیونیستی به اردوگاه الشاطی تصریح کرد: رهبران مقاومت با این فداکاری‌ها و جانفشانی‌ها همراه با ملت خود در خط مقدم آزادسازی قدس شریف قرار دارند.

دولت مردمی قدم‌های خوبی برای بهبود مدیریت و ارتقای بهره‌برداری از منابع آبی کشور داشته است

دولت مردمی قدم‌های خوبی برای بهبود مدیریت و ارتقای بهره‌برداری از منابع آبی کشور داشته است

رئیس جمهور بر گسترش استفاده از پساب در بخش‌های مختلف صنعتی و کشاورزی که امکان استفاده از آن را دارند، تاکید کرد و گفت: بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه که امروز انجام شد، این امید را ایجاد می‌کند که 19 هزار میلیارد تومان قرارداد جدیدی که در بخش استفاده از پساب در صنعت و کشاورزی امضا شد نیز هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha