ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۱۷۶

بازدید آیت‌الله رئیسی از بخش‌های مختلف مجتمع تولید فولاد جهان‌آرا

بازدید آیت‌الله رئیسی از بخش‌های مختلف مجتمع تولید فولاد جهان‌آرا

رئیس جمهور از بخش‌های مختلف مجتمع فولاد جهان‌آرا واقع در شهرک صنعتی خرمشهر بازدید کرد.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در آغاز سفر یک‌روزه به استان خوزستان، با حضور در محل مجتمع عظیم تولید فولاد جهان‌آرا واقع در شهرک صنعتی خرمشهر، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این کارخانه، با توضیحات مدیرعامل و دست‌اندرکاران از جزئیات احداث و فعالیت‌های تولیدی این واحد صنعتی مطلع شد.
مجتمع تولید فولاد جهان‌آرای خرمشهر اولین تولیدکننده تخته‌های فولادی (اسلب) تا عرض ۲.۲ متر در کشور است که عرضه محصولات آن به بازار، نیاز کشور به واردات این محصول را برطرف خواهد کرد.
ظرفیت تولید سالانه فاز اول این مجتمع که در سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، ۱.۲ میلیون تن است. مقدمات آغاز اجرای فاز دوم این مجتمع نیز در حال انجام است و بلافاصله پس از بهره‌برداری از فاز اول، عملیات احداث آن شروع می‌شود.
مجتمع فولاد جهان‌آرا در ۱۰ فاز طراحی شده است و علاوه بر ۳ فاز تولید تخته‌های فولادی، یک واحد گندله‌سازی ۵ میلیون تنی، ۳ ماژول احیا و ۳ واحد نورد نیز در آن احداث خواهد شد.
با فعال شدن سیستم احیا در واحدهای تولید فولاد، ظرفیت تولید سالیانه تخته‌های فولادی از ۱.۲ میلیون تن به ۱.۵ میلیون تن افزایش خواهد یافت.
در حال حاضر بالغ بر ۱۲۰۰ نفر به شکل مستقیم در این مجتمع مشغول فعالیت هستند که به گفته مدیرعامل مجموعه حقوق و مزایای آنان به طور کامل و بدون حتی یک رو تأخیر پرداخت می‌شود. پیش‌بینی می‌شود با آغاز عملیات اجرایی فاز دوم این کارخانه بیش از ١٠٠٠ نفر دیگر نیروی کار جذب آن شوند.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
بازدید
استانی
خوزستان
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب/ بازدید دکتر رئیسی از بخش‌های مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب

افتتاح فاز یک مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب/ بازدید دکتر رئیسی از بخش‌های مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب

فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب، به‌عنوان بزرگترین واحد تولید ورق‌های فشرده چوبی در غرب آسیا، با حضور رئیس جمهور افتتاح و به شکل رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

بازدید سرزده آیت‌الله رئیسی از مناطق زلزله‌زده اندیکا/ دستور رئیس جمهور برای بازسازی فوری خرابی ها و جبران خسارت‌های وارده به مردم

بازدید سرزده آیت‌الله رئیسی از مناطق زلزله‌زده اندیکا/ دستور رئیس جمهور برای بازسازی فوری خرابی ها و جبران خسارت‌های وارده به مردم

آیت الله سید ابراهیم رئیسی که به منظور بازدید و رفع مشکلات مناطق زلزله زده اندیکا به استان خوزستان سفر کرده بود دستور بازسازی فوری خرابی ها و جبران خسارات های وارده به مردم را داد.

بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

بازدید از سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم

دکتر سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز شنبه و در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان با حضور در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که در مصلی تهران در حال برگزاری است، از بخش‌های مختلف و تعدادی از غرفه‌های این نمایشگاه بازدید کرد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha