ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۴۱۰۸

آیت‌الله رئیسی در جلسه هیأت دولت:

مردم اوکراین قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا شده‌اند

مردم اوکراین قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا شده‌اند

رئیس جمهور مردم اوکراین را قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی با جنگ مخالف است و هر روز که جنگ زودتر پایان یابد، به نفع ملت‌هاست و از خطرات، آسیب‌ها و مشکلات مردم کم می‌شود.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در جلسه امروز (یکشنبه ۱۵ اسفند) هیأت دولت با تبریک ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، پاسداران را مایه عزت و اعتبار کشور معرفی کرد و گفت: عزت امروز کشور مرهون خدمات نیروهای مسلح به ویژه پاسداران انقلاب اسلامی است.
رئیس جمهور افزود: مردم ما برداشت ارزشمندی از پاسدار و پاسداری دارند و نام پاسداران عزیز همواره با دفاع از کشور و دلسوزی و دغدغه‌مندی و همراهی با مردم در سختی‌ها و مشکلات و ایستادگی در برابر هجمه‌ها و توطئه‌های دشمنان این مرز و بوم عجین است.
آیت‌الله رئیسی با تأکید بر لزوم الگوگیری از فرهنگ حسینی در تمام شئون زندگی و نظام اجرایی خاطرنشان کرد: نجات بشرامروز در برابر امواجی که از طوفان نوح سهمگین‌تر است، در گرو توجه به فرهنگ حسینی است و کسی از این وضعیت رهایی می‌یابد که در کشتی قرار گیرد و ناخدایش حسین‌بن‌علی(ع) است.
رئیس‌ جمهور در بخش دیگری از سخنانش به سفرهای خارجی وزرا و مقامات دولتی اشاره کرد و با مؤثر دانستن نفس سفر در توسعه و تقویت روابط با کشورها، در عین حال تصریح کرد: موضوعاتی که در سفرهای مسئولان و کارکنان دولت به کشورها مطرح می‌شود باید با جدیت پیگیری شود تا ملت از منافع این سفرها بهره‌مند شوند.
رئیس شورای عالی امنیت ملی همچنین در خصوص آخرین تحولات مربوط به مذاکرات لغو تحریم‌ها در وین اظهار داشت: وزارت امور خارجه و تیم مذاکره‌کننده با تلاش مذاکرات را پیگیری می‌کنند اما دولت هیچ اقدامی را به مذاکره و برجام گره نزده و نخواهد زد.
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه برجام همه سیاست خارجی ایران نیست بلکه به عنوان یک موضوع در این عرصه به آن نگاه می‌شود، افزود: رمز موفقیت دولت در ۶ ماه اخیر این بوده که همه امور از جمله مسائل مربوط به سیاست خارجی و نظام بانکی و نفت را با قدرت پیگیری کرده و هیچ یک از آنها را معطل برجام و توافق در مذاکرات نکرده است.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش درباره پرداخت حق‌الزحمه کارکنان و کارگران از سوی شرکت‌های پیمانکار اظهار داشت: هیچ پیمانکاری حق ندارد به هیچ‌عنوان و بهانه‌ای حقوق کارگران را پرداخت نکند و حقوق هیچ کارگری نباید یک روز هم تأخیر بیفتد.
آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه پیمانکاری که حق کارگر را نمی‌دهد و به او ظلم می کند صلاحیت ندارد پیمانکار دولت باشد، به وزرا و مسئولان دستگاه‌های دولتی تأکید کرد شرعاًً و قانوناً وظیفه دارند با پیگیری موضوع اجازه ندهند هیچ کارگری در شب عید دچار سختی شود.
رئیس جمهور با اشاره به سفر اخیرش به استان گلستان و بازدید از جزیره آشوراده، اظهار داشت: اختلاف نظر برخی دستگاه‌ها باعث شده ظرفیت عظیمی که در این منطقه قرار دارد معطل بماند که مقرر شد وزارت راه با تشکیل کارگروهی از همه دستگاه‌های مربوطه ظرف ۱۰ روز تمهیداتی برای حل این مسأله بیاندیشد.
آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: دولت هرگز اجازه نخواهد داد اقتصاد کشور، اقتصاد دریا، اقتصاد روستا و اقتصاد گردشگری و ثروت‌های عظیم کشور معطل تصمیم‌گیری یک دستگاه یا یک بخش اداری بماند و ضمن احترام به نظر کارشناسی و قانون این موضوع را با جدیت پیگیری خواهد کرد.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به مسائل منطقه و بحران اوکراین اشاره کرد و گفت: مردم اوکراین نیز مانند مردم افغانستان، یمن و عراق قربانی سیاست‌های شیطانی آمریکا شده‌اند.
آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همانطور که مقام معظم رهبری اعلام کردند، حتماً با جنگ مخالف است و هر روز که جنگ زودتر پایان یابد، به نفع منطقه و ملت‌هاست و از خطرات، آسیب‌ها و مشکلات مردم کم می‌شود.
رئیس جمهور با اشاره به روز درختکاری و هفته منابع طبیعی گفت: کاشت درخت در تأمین هوای پاک و سلامت مردم نقش بسیار زیادی دارد و اقدام مقام معظم رهبری که هر ساله یک نهال غرس می‌کنند باید برای همگان الگو قرار گیرد.
آیت‌الله رئیسی با اشاره به کاشت ۴۰ هزار اصله درخت توسط آموزش و پرورش تأکید کرد: اگر همه بخش‌ها مانند آموزش و پرورش به فرهنگ درختکاری توجه و همت مضاعف داشته باشند، می‌توانیم به هدف تعیین شده در غرس میلیون‌ها نهال دست یابیم.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
استکبارستیزی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

بهره گرفتن از حمایت عمومی مردم جهان با مردم غزه در راهپیمایی روز قدس برای توقف حملات صهیونیست‌ها

بهره گرفتن از حمایت عمومی مردم جهان با مردم غزه در راهپیمایی روز قدس برای توقف حملات صهیونیست‌ها

رئیس جمهور در پیامی با تبریک فرارسیدن عید فطر به سران و مردم کشورهای اسلامی، راهپیمایی باشکوه روز قدس امسال را نشانه حمایت همه‌جانبه از مردم مظلوم فلسطین دانست و تاکید کرد: ضروری است از این حضور ارزشمند در جهت پایان بمباران و محاصره غزه توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی و در ادامه آن ارسال کمک‌های بشردوستانه بهره گرفته شود.

یقین داریم حضور مردم در راهپیمایی روز قدس به نابودی رژیم صهیونیستی و عزت فلسطینیان منتهی خواهد شد

یقین داریم حضور مردم در راهپیمایی روز قدس به نابودی رژیم صهیونیستی و عزت فلسطینیان منتهی خواهد شد

رئیس جمهور با بیان اینکه راهپیمایان روز جهانی قدس همان مردمی هستند که در روزهای گذشته قرآن بر سر گرفتند و امروز در خیابان‌های شهرها و روستاهای مختلف از رژیم صهیونیستی اعلام بیزاری می‌کنند، گفت: یقین داریم این احساس برآمده از قلب‌ها، دل‌ها و فریادها حتما به نابودی رژیم صهیونیستی و اعتلای عزت مردم فلسطین و مسلمین جهان منتهی خواهد شد.

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

دکتر رئیسی: اقدامات جنون‌آمیز اخیر دست و پا زدن‌های آخر رژیم در حال احتضار صهیونیستی است

رئیس جمهور اقدامات جنون‌آمیز اخیر رژیم صهیونیستی را دست و پا زدن‌های آخر این رژیم در حال احتضار توصیف و تصریح کرد:‌ امروز بر همگان اثبات شده که رژیم جنایتکار صهیونیستی به هیچ یک از اصول انسانی و بین‌المللی پایبند نیست و تاسف‌بارتر اینکه آمریکا و برخی کشورهای غربی همچنان به حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و رسانه‌ای از این رژیم ادامه می‌دهند.

دکتر رئیسی: عاملین و حامیان جنایت اخیر رژیم صهیونیستی به دست مجاهدان اسلام مجازات خواهند شد

دکتر رئیسی: عاملین و حامیان جنایت اخیر رژیم صهیونیستی به دست مجاهدان اسلام مجازات خواهند شد

رئیس جمهور جنایت تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی را گواه اثبات بی‌تعهدی این رژیم جنایتکار به موازین، مقررات، معاهدات بین‌المللی و اصول انسانی و اخلاقی به همه مردم دنیا دانست و گفت: عاملین و حامیان این جنایت بزرگ به دست مجاهدان اسلام مجازات شده و به سزای عمل ننگین خود خواهند رسید.

صهیونیست‌ها باید بدانند با اینگونه اقدامات غیرانسانی هرگز به اهداف شوم خود نخواهند رسید/ این جنایت ناجوانمردانه بی‌پاسخ نخواهد ماند

صهیونیست‌ها باید بدانند با اینگونه اقدامات غیرانسانی هرگز به اهداف شوم خود نخواهند رسید/ این جنایت ناجوانمردانه بی‌پاسخ نخواهد ماند

رئیس جمهور در واکنش به جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی تصریح کرد: صهیونیست‌ها باید بدانند با اینگونه اقدامات غیرانسانی هرگز به اهداف شوم خود نخواهند رسید و روز به روز شاهد تقویت جبهه مقاومت و انزجار و نفرت ملت‌های آزاده علیه ماهیت نامشروع خود بوده و این جنایت ناجوانمردانه نیز بی‌پاسخ نخواهد ماند.

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

تاکید دکتر رئیسی بر اهمیت برداشتن گام‌های عملی برای تقویت مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان ایران و ترکیه/ ضرورت اقدام قاطع و بازدارنده کشورهای اسلامی برای توقف جنایات صهیونیست‌ها/ تاکید اردوغان بر تعهد دولت ترکیه به اجرای توافقات فیمابین دو کشور

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت پیگیری و اجرای توافقات صورت گرفته میان ایران و ترکیه، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تقویت و ارتقای همکاری‌ها در زمینه انرژی تاکید و ابراز امیدواری کرد، همکاری‌های دو طرف در جهت تامین منافع دو ملت و همچنین افزایش وحدت و انسجام در میان امت اسلامی نقش‌آفرین باشد.

ایستادگی مردم غزه تفوق گفتمان مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را اثبات کرد

ایستادگی مردم غزه تفوق گفتمان مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی را اثبات کرد

رییس جمهور با تأکید بر راهبرد جمهوری اسلامی ایران در حمایت از جریان مقاومت و مردم مظلوم و مقتدر غزه، از انفعال و بی‌عملی سران برخی کشورهای اسلامی در عمل به وظیفه خود در قبال ملت فلسطین گلایه کرد و با اشاره به ابعاد گسترده ایستادگی و مقاومت مردم مظلوم غزه در برابر رژیم جنایتکار صهیونیستی گفت: مردم غزه نه تنها منتظر حمایت برخی کشورها و دولت‌های اسلامی مدعی نماندند بلکه با مقاومت بی‌نظیر خود بی‌خاصیت بودن نهادها، تشکل‌ها و اتحادیه‌های بین‌المللی مدعی حقوق بشر را به اثبات رسانده و نظم ناعادلانه جهانی را به چالش کشیدند.

مقاومت و ایستادگی جانانه مردم غزه مسئله فلسطین را به مسئله جهان بشریت تبدیل کرده است/ شکست‌های عملیات بزرگ و حماسی طوفان الاقصی برای رژیم صهیونیستی غیرقابل جبران است/ به حمایت خود از آرمان فلسطین افتخار می‌کنیم/ اسماعیل هنیه: رویکرد دینی و اعتقادی به

مقاومت و ایستادگی جانانه مردم غزه مسئله فلسطین را به مسئله جهان بشریت تبدیل کرده است/ شکست‌های عملیات بزرگ و حماسی طوفان الاقصی برای رژیم صهیونیستی غیرقابل جبران است/ به حمایت خود از آرمان فلسطین افتخار می‌کنیم/ اسماعیل هنیه: رویکرد دینی و اعتقادی به

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز حماس و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین با رشادت و مجاهدت خود و کودکان مظلوم فلسطینی با خون پاک خود اثبات کرده‌اند که بزرگترین جنایت جنگی تاریخ و نسل‌کشی با حمایت آمریکا در غزه شکل گرفته است و محکوم است.

نوروز نشان فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند/ ضرورت برداشتن گام‌های عملی جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی

نوروز نشان فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند/ ضرورت برداشتن گام‌های عملی جدی برای توقف حملات رژیم صهیونیستی

رئیس جمهور در پیامی با تبریک آغاز سال نو خورشیدی به سران و مردم کشورهای حوزه تمدنی نوروز تصریح کرد: نوروز، این آیین سراسر مهر و کهن که ریشه در فرهنگ و تمدن غنی و هزاران ساله مردمان این پهنه باستانی دارد، میراثی گران‌بها و نشان از فضیلت و فرهیختگی نیاکانی است که در حوزه تمدنی نوروز می‌زیسته‌اند.

دکتر رئیسی: روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی به منزله حمایت مالی از این رژیم است

دکتر رئیسی: روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی به منزله حمایت مالی از این رژیم است

رئیس جمهور ضمن انتقاد از بی‌عملی برخی کشورهای اسلامی در قبال جنایتگری صهیونیست‌ها گفت: از زمان برگزاری نشست اضطراری سازمان همکاری اسلامی در ریاض تاکنون هیچ اقدام عملی موثری برای توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه صورت نگرفته و همچنان روابط اقتصادی برخی دولت‌های منطقه با رژیم صهیونیستی ادامه دارد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha