ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۸۹۱

موافقت دولت با تأمین بار مالی امهال اصل تسهیلات دریافتی خسارت خشکسالی کشاورزان در سال‌ زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

موافقت دولت با تأمین بار مالی امهال اصل تسهیلات دریافتی خسارت خشکسالی کشاورزان در سال‌ زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

هیات دولت با تأمین بار مالی امهال اصل تسهیلات دریافتی خسارت خشکسالی کشاورزان در سال‌ زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹موافقت کرد.

هیات دولت در جلسه روز چهارشنبه به ریاست آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی با توجه به اهمیت زمان در اثربخشی و تسریع در عملیات بازتوانی بهره برداران خسارت دیده از خشکسالی در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ و لزوم اجرایی شدن مصوبه اختصاص اعتبار به وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو به منظور تأمین آب کشاورزی اضطراری، با اصلاح مصوبه مذکور موافقت کرد.
در این جلسه بانک‌های عامل جهت امهال تسهیلات یاد شده موظف شدند ضمن بخشودگی سود، کارمزد و جرایم تسهیلات دریافتی خسارت دیدگان بخش کشاورزی که در سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دچار خشکسالی شده اند و سررسید بدهی آنها در سال ۱۴۰۰ است، اصل تسهیلات دریافتی را به مدت سه سال امهال نمایند و بار مالی ناشی از اجرای این بند حداکثر به میزان ۲۰ هزار میلیارد ریال توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تضمین خواهد شد.
چنانچه پس از بررسی‌های کمیته مندرج در بند (خ) ماده (۳۳) قانون برنامه ششم توسعه، بار مالی ناشی از اجرای مصوبه برای مشمولین این تصویب نامه بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال باشد، با اعلام بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به تضمین ­نامه اصلاحی اقدام خواهد کرد.
همچنین مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع عادی بانک‌ها و با نرخ یارانه‌ای (۴ درصد در روستاها و ۵ درصد در شهرها) با راهبری بانک مرکزی از طریق بانک‌های عامل با معرفی وزارت جهاد کشاورزی (سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها) به متقاضی پرداخت می‌شود و مابه ­التفاوت سود تا نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار در اجرای قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) در تعهد دولت قرار گرفته و تضمین لازم نیز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور برای بانک مرکزی ارسال می‌شود.
در ادامه جلسه، اعضای هیأت دولت پیشنهاد دستگاه‌های اجرایی را بررسی و به تصویب رساندند.

 

موافقت دولت با اصلاح جریمه‌ها و حدنصاب‌های ریالی مندرج در قانون امور گمرکی
هیأ‌ت دولت با توجه به لزوم متناسب سازی نرخ جریمه‌ها و حدنصاب‌های ریالی تعیین شده در قانون امور گمرکی با نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به منظور حفظ بازدارندگی احکام مندرج در قانون مذکور، با تعدیل میزان جریمه‌ها و سایر حدنصاب‌های ریالی تعیین شده در قانون یاد شده موافقت کرد.

 

صدور مجوز برای امضای موقت توافقنامه احداث پل اتومبیل رو مرزی بر روی رودخانه آستاراچای
هیأ‌ت دولت با هدف گسترش روابط اقتصادی و سیاسی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان و همچنین توسعه تجارت برون مرزی و تقویت ظرفیت‌های جاده‌ای کشور، با صدور مجوز به وزارت راه و شهرسازی برای امضای موقت توافقنامه بین دو کشور برای احداث پل اتومبیل رو مرزی بر روی رودخانه آستاراچای موافقت کرد.

 

اصلاح مصوبه تخصیص اعتبار به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
هیأ‌ت دولت به منظور تأمین نظر هیأ‌ت برررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت قانونی درخصوص مصوبه مربوط به تخصیص مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور برای اجرای برنامه‌های تبلیغاتی از ظرفیت‌های گردشگری کشور، مصوبه مذکور را اصلاح کرد.
به موجب اصلاحیه فوق، اعتبار یاد شده توسط سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها و برای راهنمایان گردشگری، در اختیار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار می‌گیرد تا مطابق قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

 

دولت مصوبه مربوط به تعیین شرکت‌های دولتی دارای وظایف سیاست گذاری و حاکمیتی را اصلاح کرد
هیأ‌ت دولت با هدف تأمین نظر هیأ‌ت بررسی و تطبیق مصوبات دولت با قوانین و رفع مغایرت قانونی درخصوص مصوبه مربوط به احتساب وظایف دو سازمان «حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان» و «هدفمندسازی یارانه‌ها» به عنوان وظایف سیاستگذاری و حاکمیتی، با اصلاح مصوبه مذکور موافقت کرد.
براساس اصلاح مصوبه فوق، وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور مکلفند با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور ظرف سه ماه از تاریخ ابلاغ این تصویب نامه، نسبت به ارایه پیشنهادهای لازم به شورای عالی اداری برای تغییر ماهیت سازمان‌های یاد شده اقدام نمایند تا در صورت تصویب شورای مذکور، برای طی تشریفات قانونی به هیأ‌ت وزیران ارایه شود.

 

درخواست اولویت از مجلس برای رسیدگی به لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش
دولت در اجرای ماده (۱۰۰) قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، از مجلس شورای اسلامی برای بررسی لایحه اصلاح قانون نحوه استفاده از خانه‌های سازمانی ارتش جمهوری اسلامی ایران تقاضای اولویت کرد.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
کشاورزی و آب
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دولت مردمی قدم‌های خوبی برای بهبود مدیریت و ارتقای بهره‌برداری از منابع آبی کشور داشته است

دولت مردمی قدم‌های خوبی برای بهبود مدیریت و ارتقای بهره‌برداری از منابع آبی کشور داشته است

رئیس جمهور بر گسترش استفاده از پساب در بخش‌های مختلف صنعتی و کشاورزی که امکان استفاده از آن را دارند، تاکید کرد و گفت: بهره‌برداری از 17 هزار میلیارد تومان پروژه که امروز انجام شد، این امید را ایجاد می‌کند که 19 هزار میلیارد تومان قرارداد جدیدی که در بخش استفاده از پساب در صنعت و کشاورزی امضا شد نیز هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

دکتر رئیسی: همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو و صنعت و معدن مخاطب شعار سال هستند/ بررسی راه‌های تحقق جهش تولید با فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم

دکتر رئیسی: همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو و صنعت و معدن مخاطب شعار سال هستند/ بررسی راه‌های تحقق جهش تولید با فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم

رئیس جمهور با اشاره به شعار سال 1403 و تبیین ضرورت‌‌ها و الزامات برنامه‌ریزی برای تحقق جهش تولید، همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو، صنعت و معدن را مخاطب اصلی شعار سال خواند و کنترل عواملی را که در شاخص‌های اقتصادی اختلال ایجاد می‌کنند، ضروری دانست.

بهره‌برداری از 28 طرح صنعت آب و برق استان خوزستان

بهره‌برداری از 28 طرح صنعت آب و برق استان خوزستان

دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر یکروزه به استان خوزستان، در مراسمی به شکل ویدئوکنفرانس دستور افتتاح رسمی تعدادی از طرح‌های صنعت برق استان را در بخش‌های برق‌رسانی به روستاها، تامین برق شهری ، بهینه‌سازی واحد 3 نیروگاه دز، احداث و توسعه پست‌های انتقال و فوق توزیع و احداث و توسعه شبکه‌های توزیع برق جدید صادر کرد.

تاکید روسای جمهور ایران و بولیوی بر تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های تجارت، انرژی، خدمات فنی و مهندسی و کشاورزی/ دکتر رئیسی: مواضع ضدامپریالیستی دولت و ملت بولیوی و حمایت شما از فلسطین ستودنی است/ رئیس جمهور بولیوی: نگاه ما به ایران فراتر از یک کشور بلکه

تاکید روسای جمهور ایران و بولیوی بر تقویت همکاری‌ها در حوزه‌های تجارت، انرژی، خدمات فنی و مهندسی و کشاورزی/ دکتر رئیسی: مواضع ضدامپریالیستی دولت و ملت بولیوی و حمایت شما از فلسطین ستودنی است/ رئیس جمهور بولیوی: نگاه ما به ایران فراتر از یک کشور بلکه

رئیس جمهور جایگاه بولیوی در آمریکای لاتین را ویژه و الهام‌بخش برای ملت‌های این منطقه عنوان کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای همکاری‌ها با دولت بولیوی مانعی ندارد و روابط اقتصادی و تجاری دو کشور باید به میزان تعاملات سیاسی فیمابین رشد و توسعه پیدا کند.

نمایش همدلی مردم در آستانه انتخابات نشانه روشنی از زمان‌شناسی ملتی آگاه است/ ملت ایران همچون همیشه با حضور معنادار خود، محاسبات دشمنان را نقش بر آب کرد

نمایش همدلی مردم در آستانه انتخابات نشانه روشنی از زمان‌شناسی ملتی آگاه است/ ملت ایران همچون همیشه با حضور معنادار خود، محاسبات دشمنان را نقش بر آب کرد

رئیس جمهور با قدردانی از حماسه‌آفرینی مردم در راهپیمایی 22 بهمن تصریح کرد: این نمایش همدلی که در آستانه انتخابات پیش‌رو تجلی یافت، نشانۀ روشنی از زمان‏شناسی ملتی آگاه است که می‌خواهد یکبار دیگر با احساس مسئولیت قانونی در تعیین سرنوشت آینده نقش فعال ایفا کرده و فصل جدیدی از حیات سیاسی و اجتماعی خود را رقم بزند.

هرمزگان ظرفیت‌های بسیاری در اقتصاد دریا، گردشگری، کشاورزی و صنعتی دارد/ بسیاری از طرح‌هایی که مردم استان چشم‌انتظار تکمیل آنها بودند، به ثمر رسیده است

هرمزگان ظرفیت‌های بسیاری در اقتصاد دریا، گردشگری، کشاورزی و صنعتی دارد/ بسیاری از طرح‌هایی که مردم استان چشم‌انتظار تکمیل آنها بودند، به ثمر رسیده است

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر دو روزه خود به استان هرمزگان به برخی از پروژه‌های در حال اجرا سرکشی خواهد کرد، اظهار داشت: هرمزگان همچنان زمینه‌های بسیار خوبی برای تولید و ارتقای سطح خدمت‌رسانی به مردم عزیز استان دارد.

کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری از ظرفیت‌های شهرستان فیروزکوه است/ مقرر شد سد «نم‌رود» حداکثر در مدت یکسال آینده به بهره‌برداری برسد/ مهم‌ترین مؤلفه قدرت و اقتدار کشور حضور مردم در عرصه‌های مختلف در حمایت از نظام و رهبری است

کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری از ظرفیت‌های شهرستان فیروزکوه است/ مقرر شد سد «نم‌رود» حداکثر در مدت یکسال آینده به بهره‌برداری برسد/ مهم‌ترین مؤلفه قدرت و اقتدار کشور حضور مردم در عرصه‌های مختلف در حمایت از نظام و رهبری است

رئیس جمهور کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری را از ظرفیت‌ها و استعدادهای شهرستان فیروزکوه برای توسعه بیش از پیش برشمرد و اظهار داشت: رفع مشکلات پیش‌روی توسعه کشاورزی، دامداری، فعالیت‌های صنعتی و گردشگری این منطقه از جمله تامین آب و افزایش ظرفیت برق برای فعالیت صنایع از جمله برنامه‌های در دستور کار دولت در فیروزکوه است.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha