ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۸۵۶

رئیس جمهور در جمع فعالان اقتصادی روسیه:

مقدمات نهایی شدن سند جامع همکاری‌های ایران و روسیه فراهم شده است/ فعالان اقتصادی روسیه دیدگاه های خود را با دکتر رئیسی در میان گذاشتند

مقدمات نهایی شدن سند جامع همکاری‌های ایران و روسیه فراهم شده است/ فعالان اقتصادی روسیه دیدگاه های خود را با دکتر رئیسی در میان گذاشتند

نشست رئیس جمهور با فعالان اقتصادی روسیه برای عملیاتی کردن نقشه‌راه ارتقای مناسبات اقتصادی در مسکو برگزار شد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز پنج‌شنبه در ادامه برنامه‌های سفر دو روزه به روسیه، با جمعی از فعالان اقتصادی و تجار این کشور دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جمهور در این دیدار آشنایی با دیدگاه‌های فعالان اقتصادی در کشور روسیه را بسیار مغتنم توصیف کرد و گفت: آشنایی سران و مقامات دو کشور با دیدگاه‌های فعالان در حوزه تجارت و اقتصاد می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های کلان و راهبردی برای همکاری دوجانبه موثر باشد.
آیت‌الله رئیسی تصریح کرد: روسیه از تمدن و فرهنگ ارزشمندی برخوردار است و ظرفیت‌های بسیاری در دو کشور ایران و روسیه برای توسعه همکاری‌ها وجود دارد.
دکتر رئیسی، همسایگی، منافع و دشمنان مشترک را از دلایل ضرورت افزایش همکاری میان ایران و روسیه برشمرد و گفت: علاوه بر منافع مشترک دشمنان مشترکی هم داریم که رشد و پیشرفت در منطقه را نمی‌خواهند اما ما باید رشد و توسعه را به حدی برسانیم که دیگران نتوانند برای تحقق اهداف سیاسی و فرهنگی خود در این منطقه نفوذ کنند.
رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت آسیب‌شناسی علل پایین بودن حجم تجارت دو کشور گفت: باید با نگاه آسیب‌شناسانه، مشکلات و موانع را شناسایی و برطرف کنیم.
دکتر رئیسی با اشاره به دیدار با همتای روس خود، اظهار داشت: در این دیدار به مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختیم و بنده و آقای پوتین هم‌نظر بودیم که باید از ظرفیت‌های همکاری ایران و روسیه بهتر استفاده کرد، کریدور شمال به جنوب فعال شود و مشکلات پیش پای فعالان اقتصادی رفع شود.
رئیس جمهور با تأکید بر لزوم تحول در نظام پولی و بانکی بین ایران و روسیه، گفت: برای حل این مشکل بانک‌های مرکزی جمهوری اسلامی ایران و روسیه می‌توانند توافق کنند بانک‌های ایران و روسیه در هر دو کشور فعال شوند تا فعالان اقتصادی با سهولت مبادلات پولی و مالی خود را انجام دهند.
رئیس جمهور با اشاره به پیشنهاد یکی از حاضران درباره ایجاد بستری برای شناخت ظرفیت‌های استان‌های ایران و روسیه، گفت: معرفی این ظرفیت‌ها مهم است و با رفع مشکلات گمرکی، نباید مانعی در امور گمرکی پیش پای فعالان اقتصادی باشد.
دکتر رئیسی مواضع روسای جمهور ایران و روسیه را نزدیک و دارای اشتراکات فراوان توصیف کرد و گفت: مقدمات نهایی شدن سند جامع همکاری‌های ایران و روسیه فراهم شده است.
پیش از سخنان رئیس جمهور شماری از فعالان اقتصادی روسیه دیدگاه‌های خود و مشکلات ارتقای روابط تجاری بین دو کشور را مطرح کردند.
نماینده اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه گفت: روحیه تجار روسی همکاری با ایران است و می توان در همکاری با ایران به پروژه‌های سبز توجه جدی کرد.
محمد شین، رئیس گروه نگرش راهبردی شورای فدراسیون «روسیه - دنیای اسلام»، گفت: خواهان نظم عادلانه در جهان برای مقابله با چالش‌ها و تقویت نظم جهانی براساس حقوق بین‌الملل هستیم و بسیار خوشحال خواهیم شد نمایندگان ایران فعالانه همکاری با گروه ما را ادامه دهند.
ایگور ماروزوف، رئیس گروه دوستی ایران و روسیه در شورای فدراسیون روسیه، اظهار داشت: سفر شما به روسیه و دیدار با ولادیمیر پوتین باعث تحرک در روابط اقتصادی بین دو کشور خواهد شد اما استان‌های ما اطلاعات کمی از ایران دارند و باید در این زمینه اقداماتی انجام شود.
سرگئی تومانوف، مدیر اجرایی گاز پروم اینترنشنال نیز در این دیدار گفت: ما درباره توسعه ۴ میدان گازی با ایران در حال همکاری هستیم و مشکل، مارکتینگ گاز در ایران است و ایده اصلی ما ایجاد شرکت مشترک است.
سرگئی گورکوف، مدیرعامل شرکت روس گیولوگیا هم در زمینه افزایش مبادلات اقتصادی با ایران، گفت: ما در دریای خزر و خلیج فارس تجربه کاری داریم و تجربیات خوبی نیز در حوزه تامین آب آشامیدنی داریم که می‌تواند به همکاری مشترک منجر شود.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
دیپلماسی و روابط خارجی اقتصاد مقاومتی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

مکلف شدن اعضای دولت از سوی دکتر رئیسی به ارائه برنامه‌های مدون با زمان‌بندی مشخص برای پیگیری رهنمودهای رهبری در دیدار فعالان اقتصادی/ گزارش رئیس بانک مرکزی از کنترل نرخ رشد نقدینگی، نرخ رشد پایه پولی و رشد مثبت خالص دارایی‌های خارجی/ وزیر امور خارجه:

مکلف شدن اعضای دولت از سوی دکتر رئیسی به ارائه برنامه‌های مدون با زمان‌بندی مشخص برای پیگیری رهنمودهای رهبری در دیدار فعالان اقتصادی/ گزارش رئیس بانک مرکزی از کنترل نرخ رشد نقدینگی، نرخ رشد پایه پولی و رشد مثبت خالص دارایی‌های خارجی/ وزیر امور خارجه:

رئیس جمهور با اشاره به فرمایشات روز گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار «فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان» اعضای دولت را مسئول پیگیری و اجرای منویات و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب دانست و بخش‌های مرتبط را مکلف کرد با بررسی دقیق مسائل مطرح شده، برای عملی شدن هر چه زودتر منویات ایشان اقدامات لازم را انجام دهند.

پیام حضور سران ایران و ترکیه در نشست فعالان اقتصادی دو کشور اراده قاطع برای توسعه همه جانبه روابط است/ فعالان اقتصادی افسران میدانی تحقق هدف گسترش همکاری‌های اقتصادی دو کشور هستند/ امیدوارم این نشست نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی ایران

پیام حضور سران ایران و ترکیه در نشست فعالان اقتصادی دو کشور اراده قاطع برای توسعه همه جانبه روابط است/ فعالان اقتصادی افسران میدانی تحقق هدف گسترش همکاری‌های اقتصادی دو کشور هستند/ امیدوارم این نشست نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی ایران

رئیس جمهور پیام حضور سران ایران و ترکیه در نشست مشترک فعالان اقتصادی ایران و ترکیه را اعلام اراده قاطع دو کشور بر انجام کار جهادی و جهشی در مسیر رفع مشکلات و موانع پیش روی توسعه همه جانبه روابط فیمابین به خصوص در عرصه اقتصادی و تجاری است.

دکتر رئیسی: شناخت توانمندی‌ها و تولیدات ایران و تاجیکستان زمینه عملیاتی شدن توافقات فیمابین است/ فعالان اقتصادی دو کشور برای تحقق توافقات تلاش کنند/ امامعلی رحمان: ایران یکی از اولویت‌های اصلی تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های اقتصادی است

دکتر رئیسی: شناخت توانمندی‌ها و تولیدات ایران و تاجیکستان زمینه عملیاتی شدن توافقات فیمابین است/ فعالان اقتصادی دو کشور برای تحقق توافقات تلاش کنند/ امامعلی رحمان: ایران یکی از اولویت‌های اصلی تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های اقتصادی است

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت نقش تجار و بازرگانان ایران و تاجیکستان در عملیاتی کردن توافقات تهران و دوشنبه در بخش تجاری و اقتصادی، بر ضرورت شناخت کامل توانمندی‌ها و تولیدات ایران و تاجیکستان در این زمینه با استفاده از ظرفیت دفاتر بازرگانی در دو کشور تاکید کرد و گفت: یکی از جلوه‌های آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متقابل برپایی نمایشگاه تولیدات دو کشور است.

تبادل ظرفیت‌ها میان ایران و اوگاندا، بسیاری از نیازهای متقابل را برطرف خواهد کرد

تبادل ظرفیت‌ها میان ایران و اوگاندا، بسیاری از نیازهای متقابل را برطرف خواهد کرد

رئیس جمهور ظرفیت‌های موجود برای گسترش همکاری‌های ایران و اوگاندا را بسیار متنوع دانست و اظهار داشت: اگر ظرفیت‌های متقابل به خوبی از سوی تجار و فعالان اقتصادی دو کشور شناسایی شود، تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند بسیاری از نیازهای متقابل ایران و اوگاندا را برطرف کند.

مذاکرات با مقامات اندونزی حاکی از اراده جدی دو کشور برای توسعه روابط بود

مذاکرات با مقامات اندونزی حاکی از اراده جدی دو کشور برای توسعه روابط بود

رئیس جمهور با سازنده توصیف کردن مذاکرات خود با مقامات اندونزیایی، مجموعه این گفتگوها را نشان دهنده اراده جدی دو کشور برای توسعه روابط و استفاده از ظرفیت‌های فیمابین در جهت منافع دو ملت و ملت‌های منطقه دانست و اظهار امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در جهت توسعه روابط تهران و جاکارتا باشد.

مهمترین مسئله میان ایران و سوریه اراده دو کشور بر گسترش روابط است

مهمترین مسئله میان ایران و سوریه اراده دو کشور بر گسترش روابط است

رئیس جمهور با بیان اینکه مهمترین مسئله میان ایران و سوریه اراده دو کشور بر گسترش روابط است، گفت: بدون تردید سفر بنده به این کشور نقطه عطفی در گسترش روابط ایران و سوریه است و تاثیر آن بر رفع موانع و گسترش همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور و حتی در منطقه به زودی آشکار خواهد شد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha