ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۷۶۵

رئیس جمهور در جلسه هیات دولت:

پس از امدادرسانی اولیه به سیل‌زدگان، وضعیت عمومی مردم سروسامان داده شود/ تبیین و تشریح اقدامات دولت برای تقویت اعتماد مردم ضروری است

پس از امدادرسانی اولیه به سیل‌زدگان، وضعیت عمومی مردم سروسامان داده شود/ تبیین و تشریح اقدامات دولت برای تقویت اعتماد مردم ضروری است

رئیس جمهور گفت: تبیین و تشریح اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف ضمن تقویت بیش از پیش اعتماد ملت به دولت، نقشه دشمنان برای ناامیدی مردم را خنثی می‌کند.

آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، صدیقه بودن را از جمله القاب و خصوصیات بانوی دو عالم دانست و گفت: واژه صدق که در قرآن نیز بر آن تاکید شده است تنها در گفتار نیست و انسان باید در نیت، هدف، رفتار و سیره زندگی خویش صداقت و پاکی داشته باشد و البته صادق بودن هزینه دارد و حضرت زهرا(س) و همه انبیاء الهی در این راه هزینه داده اند.

رئیس جمهور لزوم مراقبت از گرفتاری در منیت و خود برتربینی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: بعضا افراد چاپلوس با نسبت دادن فضایل بی حساب و کتاب فرد را دچار توهم، برتر بودن می‌کنند لذا انسان باید همواره مراقب باشد که دچار این آفت نشود همچنان که شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی با همه بزرگی، ادعایی نداشت.

آیت الله رئیسی در ادامه با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی دقیق و بهنگام اظهارداشت: مجموعه اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها باید فعال بوده و با حوزه سخنگویی و شورای اطلاع‌رسانی دولت هماهنگ باشند و مواضع سازمان و دولت را برای مردم تبیین کرده و توضیح دهند و در مقابل، انتقادات و نظرات مردم را انتقال داده و پل ارتباطی بین دولت و مردم باشند.

رئیس جمهور گفت: مردم در کنار اعتماد به دولت انتظار دارند گزارش عملکردها و اقدامات انجام شده دستگاه‌ها به آنها ارائه شود و در این زمینه روابط عمومی‌ها و صدا و سیما نقش مهمی برعهده دارند.

دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه دولت از طرح انتقاد‌ها و دغدغه‌های مردم استقبال می‌کند و آنرا در اصلاح و پیشرفت امور موثر می‌داند، اظهارداشت: در کنار ضعف و ابهاماتی که در فضای رسانه ای و یا در عرصه افکار عمومی مطرح می‌شود، دستگاه مربوطه باید پاسخ مناسبی به اینگونه ابهامات و سوالات ارائه دهد. 

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هماهنگی کامل تیم اقتصادی دولت ، سیر نزولی تورم و سفرهای استانی از جمله نقاط قوت دولت است اما متاسفانه بدلیل عدم اطلاع رسانی دقیق و بهنگام، برخی‌ها تلاش می‌کنند، ‌اینگونه موارد را بعنوان نقاط ضعف مطرح کرده و در اذهان عمومی به نوع دیگری جلوه دهند لذا لازم است در کنار تبیین و تشریح اقدامات و عملکردها، در بیان مطالب بویژه اعداد و آمار اقتصادی دقت شود که متقن و حساب شده باشد تا اعتماد مردم خدشه دار نشود .

دکتر رئیسی در ادامه به موضوع سیل در استان‌های جنوبی کشور اشاره کرد و گفت: در این سیل اراضی کشاورزی دچار خسارت شده اند و ارائه تسهیلات لازم به کشاورزان برای جبران خسارت ضرورت دارد و وزیر جهاد کشاورزی این موضوع را از نزدیک پیگیری کند.

رئیس جمهور همچنین امداد رسانی سریع به آسیب دیدگان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این زمینه دولت با تمام ظرفیت به میدان آمده است و ضروری است بلافاصله پس از امداد رسانی اولیه، وضعیت مردم سروسامان داده شود تا دچار مشکل نشوند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر توجه به حوزه آبخیزداری گفت: راهکار برون رفت از خطرات ناشی از سیل تقویت حوزه آبخیزداری است و دستگاه‌های مربوطه در این زمینه فعالیت‌های خود را گسترش دهند.

آیت‌الله رئیسی پس از رأی اعتماد هیأت وزیران به «بهمن امیری مقدم» به عنوان استاندار کرمانشاه با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از برنامه مدون در اداره این استان، اظهار داشت: استان کرمانشاه نقش و جایگاه ویژه‌ای در دوران دفاع مقدس داشته و مردم این استان دِین خود را به ایران و انقلاب ادا کردند و ما هم باید نسبت به این مردم مقاوم و ارزشمند وظایف‌مان را انجام دهیم.

رئیس جمهور با اشاره به کثرت نیروهای جوان، مستعد و انقلابی در استان کرمانشاه، گفت: اشتغال جوانان مهم‌ترین دغدغه مردم استان است که آنها و ما را رنج می‌دهد لذا اولویت استاندار باید رسیدگی به این موضوع و تلاش برای حل مسأله بیکاری باشد.

دکتر رئیسی همچنین بر لزوم توجه استاندار جدید به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های مختلف جغرافیایی، فرهنگی و اقتصادی استان کرمانشاه در برنامه‌ریزی و اداره این استان تأکید کرد.

در جلسه هیات دولت بنا به پیشنهاد وزیر کشور و با رای موافق هیات وزیران، ‌بهمن امیری مقدم به عنوان استاندار کرمانشاه انتخاب شد.

امیری مقدم متولد ۱۳۴۱ کرمانشاه، از جانبازان جنگ تحمیلی و کارشناس مدیریت است.

رئیس ستاد سپاه کرمانشاه در دوران دفاع مقدس،‌ جانشین ستاد مهندسی کل سپاه،‌ فرماندهی انتظامی استان‌های گیلان و خراسان رضوی و مدیر کل اتباع خارجی وزارت کشور از جمله سوابق وی است.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
حوادث و بلایای طبیعی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دکتر رئیسی: همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو و صنعت و معدن مخاطب شعار سال هستند/ بررسی راه‌های تحقق جهش تولید با فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم

دکتر رئیسی: همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو و صنعت و معدن مخاطب شعار سال هستند/ بررسی راه‌های تحقق جهش تولید با فراهم کردن زمینه‌های مشارکت مردم

رئیس جمهور با اشاره به شعار سال 1403 و تبیین ضرورت‌‌ها و الزامات برنامه‌ریزی برای تحقق جهش تولید، همه بخش‌های تولیدی از جمله نفت، کشاورزی، نیرو، صنعت و معدن را مخاطب اصلی شعار سال خواند و کنترل عواملی را که در شاخص‌های اقتصادی اختلال ایجاد می‌کنند، ضروری دانست.

ایران آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را دارد/لزوم ایجاد سازوکاری برای تبادل دانش فنی و تجربیات کشورهای عضو در صنعت گاز/ فلسطین معیار وجدان جامعه بشری است؛ سکوت کنندگان امروز فردا سیلی سختی خواهند خورد

ایران آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را دارد/لزوم ایجاد سازوکاری برای تبادل دانش فنی و تجربیات کشورهای عضو در صنعت گاز/ فلسطین معیار وجدان جامعه بشری است؛ سکوت کنندگان امروز فردا سیلی سختی خواهند خورد

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایران با اتکاء به ذخایر عظیم گاز طبیعی، موقعیت ترانزیتی و فناوری بالا، راهبردِ منطقه‌ای خود را بر افزایش تولید و صادرات گاز طبیعی و دسترسی هر چه بیشتر ملت‌های منطقه به این انرژی پاک و ارزش آفرین قرار داده، گفت: آمادگی تبدیل شدن به هاب انرژی و همچنین مسیری امن برای توزیع و ترانزیتِ گاز بین تولیدکنندگان و بازارهای مصرف را داریم.

دستور ویژه رئیس جمهور به وزیر کشور برای تسریع در امدادرسانی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان

دستور ویژه رئیس جمهور به وزیر کشور برای تسریع در امدادرسانی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان

رئیس جمهور طی دستوری، وزیر کشور را مأمور کرد در صدر هیأتی به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده و ضمن سرکشی به مناطق سیل‌زده و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های امدادرسان، جهت تسریع در رفع نیازمندی‌های مردم منطقه و جبران آسیب‌های وارده به زیرساخت‌های مواصلاتی پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

دستور دکتر رئیسی برای بسیج همه امکانات در راستای کمک به مصدومان حادثه آتش‌سوزی لنگرود

دستور دکتر رئیسی برای بسیج همه امکانات در راستای کمک به مصدومان حادثه آتش‌سوزی لنگرود

رئیس جمهور ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در مرکز ترک اعتیاد لنگرود گیلان، به وزیر کشور دستور داد همه امکانات لازم برای کمک به مصدومان حادثه و مداوای آنها بسیج شود.

ابراز همدردی دکتر رئیسی با دولت و ملت لیبی

ابراز همدردی دکتر رئیسی با دولت و ملت لیبی

رئیس جمهور در پیامی به نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت این کشور به خاطر جان باختن، مصدومیت و مفقود شدن عده‌ای از مردم این کشور در پی وقوع طوفان و جاری شدن سیل، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای امدادرسانی به مردم مناطق آسیب‌دیده و ارسال کمک‌های پزشکی و دارویی اعلام کرد.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha