ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۷۰۸

آیت‌الله رئیسی در آغاز سیزدهمین سفر استانی:

قم شهر جهاد و اجتهاد، ایثار و شهادت و بصیرت است

قم شهر جهاد و اجتهاد، ایثار و شهادت و بصیرت است

رئیس جمهور قم را بصیرت آفرین دانست و بر برنامه ریزی برای حل مشکلات این استان تاکید کرد.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در سیزدهمین سفر استانی خود، در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها در جمع خبرنگاران گفت: سلام خداوند و اولیا خدا بر مردم با بصیرت و بصیرت آفرین قم؛ شهر جهاد و اجتهاد، ایثار و شهادت و بصیرت و بصیرت آفرینی.

رئیس جمهور با گرامیداشت روز ۹ دی گفت: امروز روز بصیرت و میثاق با ولایت است. قم نماد بصیرت است و حوزه علمیه این شهر و طلاب آن در قبل از انقلاب و سالهای پس از آن همواره در مبارزه با ستم و ظلم و حمایت از انقلاب پیشتاز بوده اند.

دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: شهر قم به عنوان خاستگاه انقلاب و مرکز نشر معارف نزد همگان شاخص است.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات استان قم تصریح کرد: من از زحماتی که برای این استان کشیده شده تشکر می‌کنم اما مشکلاتی در این شهر است که مردم قم را رنج می‌دهد.

آیت الله رئیسی اظهار داشت: قبل از اینکه به این استان سفر کنم تیمی از دولت به قم آمدند و مشکلات را بررسی و از دیدگاه مراجع، علما و مسئولین استانی بهره بردند.

رئیس جمهور افزود: مشکلاتی مثل فرودگاه قم در این شهر وجود دارد که با برنامه طراحی شده باید به سامان و نتیجه قطعی برسد. قم با ۱۷ استان در ارتباط است و باید به این استان توجه خاص شود.
دکتر رئیسی تاکید کرد: امیدوارم با همت جوانان و مسئولین استانی مشکلات این استان حل شود.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
استانی
قم
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

ارتباط دولت با حوزه‌های علمیه به عنوان مبدا و حامی انقلاب اسلامی برای هر دو طرف سرمایه‌ای بزرگ است/ انقلاب اسلامی ظرفیتی عظیم برای ایجاد تحول در تمام شئونات زندگی اجتماعی دارد/ هر تحولی در کشور باید مستند به سند تحول گام دوم انقلاب اسلامی باشد

ارتباط دولت با حوزه‌های علمیه به عنوان مبدا و حامی انقلاب اسلامی برای هر دو طرف سرمایه‌ای بزرگ است/ انقلاب اسلامی ظرفیتی عظیم برای ایجاد تحول در تمام شئونات زندگی اجتماعی دارد/ هر تحولی در کشور باید مستند به سند تحول گام دوم انقلاب اسلامی باشد

رئیس جمهور نمایش کارآمدی دین در عرصه‌های مختلف زندگی مردم را وظیفه و مسئولیت سنگین دولت دانست و نقش علما و حوزه‌های علمیه را نیز در جهاد تبیین برای امیدآفرینی در جامعه و تقویت ایمان مردم را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد.

اراده دولت بر پیشرفت کشور به‌رغم تحریم‌هاست و دشمن این پیام را دریافت کرده است

اراده دولت بر پیشرفت کشور به‌رغم تحریم‌هاست و دشمن این پیام را دریافت کرده است

رئیس جمهور هم‌ترازی منابع و مصارف در سال 1401 را با وجود هزینه‌هایی همچون اعتبارات لازم برای اجرای طرح 42 هزار میلیاردی رتبه‌بندی معلمان، از جمله اقدامات مهم دولت در سامان‌دهی و منضبط کردن اقتصاد کشور عنوان کرد و گفت: اراده ما بر توسعه و پیشرفت کشور به‌رغم تهدیدها و تحریم‌هاست و دشمن نیز این پیام را از مجموعه اقدامات دولت دریافت کرده است.

رئیس جمهور در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی را تسلیت گفت

رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم وارسته، انقلابی و عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای محمدرضا آشتیانی را به بیت مکرمه، علمای اعلام، جامعه مدرسین و طلاب حوزه علمیه و مردم شریف قم، تسلیت گفت.

دلیل خشم مستکبران بر علما در طول تاریخ، پیشتازی در تربیت نفوس و مبارزه با بی‌عدالتی بوده است

دلیل خشم مستکبران بر علما در طول تاریخ، پیشتازی در تربیت نفوس و مبارزه با بی‌عدالتی بوده است

رئیس جمهور دلیل اینکه علما در طول تاریخ همواره مورد خشم و غضب مستکبران بودند را پیشتازی توامان در عرصه تربیت نفوس و مبارزه با بی‌عدالتی دانست و اظهار داشت: حضور در این میدان عظیم، خشیت از خداوند متعال می‌خواهد و علما در مسیر عمل به دین از هیچ قدرتی جز خدا هراس نداشتند.

حزب الله و جریان مقاومت در منطقه امروز دست برتر را دارند / عظمت کار مدافعین حرم روز به روز بیشتر نمایان می‌شود

حزب الله و جریان مقاومت در منطقه امروز دست برتر را دارند / عظمت کار مدافعین حرم روز به روز بیشتر نمایان می‌شود

رئیس جمهور با بیان اینکه همیشه باید پرچم شهادت را برافراشته نگاه داشت، گفت: اینکه رهبر انقلاب از عنوان مکتب شهید سلیمانی استفاده کرده است فلسفه دارد و آن فلسفه این است که حاج قاسم شخص نبود یک جریان بود و این مکتب در امتداد مکتب اباعبدالله است و برای همین رهبر انقلاب تکلیف کردند مکتب شهید سلیمانی شناخته شود.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha