ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۶۱۵

آیت الله رئیسی در نشست تخصصی با کشاورزان و دامداران استان لرستان:

نیازمند راه‌اندازی صنایع تبدیلی هستیم تا از خام‌فروشی جلوگیری شود/ صادرات گیاهان دارویی می‌تواند ارزآوری زیادی برای کشور داشته باشد

نیازمند راه‌اندازی صنایع تبدیلی هستیم تا از خام‌فروشی جلوگیری شود/ صادرات گیاهان دارویی می‌تواند ارزآوری زیادی برای کشور داشته باشد

رئیس جمهور در دیدار جمعی از کشاورزان و کارآفرینان استان لرستان مشکلات بخش کشاورزی، دامداری و آبزی‌پروری استان را مورد بررسی قرار داد.

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در ادامه برنامه‌های سفر به استان لرستان در نشست تخصصی با کشاورزان و دامداران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، گیاهان دارویی، زنبورداری، آبزی پروری و مرغداری اظهار داشت: استان لرستان از ظرفیت‌های فراوانی برای رشد و توسعه مانند نعمت خاک حاصل خیز برخوردار است.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت احداث سد معشوره در رشد و توسعه کشاورزی استان بیان داشت: از جمله کارهایی که حتما باید در سطح استان به اتمام برسد احداث این سد است؛ البته بسیار زودتر از اینها باید این اقدام انجام می‌شد و امروز وظیفه داریم عقب‌ماندگی موجود در این زمینه را با سرعت جبران کنیم.

دکتر رئیسی با تاکید بر حمایت از نوآوری‌ و کسب و کارهای نوین در حوزه کشاورزی به فعالیت موفق یکی از جوانان استان درحوزه گیاهان دارویی که توانسته بود برای بیش از ۲ هزار نفر اشتغالزایی کند، اشاره کرد و گفت: فعالیت در بخش‌هایی مانند گیاهان دارویی و صادرات این محصول می‌تواند ارزآوری زیادی برای کشور داشته باشد، لذا باید از فعالیت کارآفرینان و کشاورزان در این حوزه حمایت شود ضمن اینکه این حوزه از ظرفیت اشتغالزایی فراوانی نیز برخوردار است.

رئیس جمهورضمن تاکید بر اینکه موانع رشد و توسعه کشاورزی استان لرستان باید برطرف شود، ایجاد صنایع تبدیلی را مهم ارزیابی کرد و در این باره گفت: امروز در مناطق مختلف کشور از جمله لرستان نیازمند راه‌اندازی صنایع تبدیلی هستیم تا از خام‌فروشی جلوگیری کرده و ارزش افزوده زیادی برای کشاورزان تامین شود و در این زمینه مسئولین مربوطه موظف هستند حمایت‌ها و پشتیبانی لازم را به عمل آورند.

آیت‌الله رئیسی مدیریت جدی آب را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: با مدیریت درست آب می‌توان کمبودها را جبران و آب را برای مصارف شرب، صنعتی و کشاورزی تامین کرد.

رئیس جمهور با اشاره به صحبت یکی از کشاورزان در زمینه مکانیزه کردن مزارع، گفت: دولت قصد دارد از این کار به نوعی حمایت کند که مکانیزه کردن مزارع توسط خودِ کشاورزان، دامداران و کارآفرینان انجام شود.

دکتر رئیسی همچنین با اشاره به موضوع اعطای تسهیلات به کشاورزان اظهار داشت: معتقدم بهترین محل برای مصرف امکانات و ظرفیت‌های مالی کشور اختصاص تسهیلات به بخش کشاورزی و دامداری کشور است.
رئیس جمهور همچنین بر تلاش دولت برای راه‌اندازی صنایع تعطیل شده و نیمه تعطیل استان به منظور برطرف کردن بخشی از بیکاری جوانان تاکید کرد.

در این مراسم مشکلات حوزه دامداری، گیاهان دارویی، زنبورداری، آبزی پروری و مرغداری توسط کشاورزان و فعالین این حوزه مطرح شد.

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
سلامت و درمان کشاورزی و آب اقتصاد مقاومتی
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

وزارت نیرو با وجود کمبود اعتبارات با اتکا به انگیزه جهادی عملکرد شایسته‌ای داشته است/ تامین پایدار آب و برق از محورهای اقتصاد مقاومتی و نیز زمینه تداوم رشد و رونق اقتصادی محسوب می‌شود/ تاکید بر ارتقای بهره‌وری در نیروگاه‌ها، مدیریت توأمان تولید و مصر

وزارت نیرو با وجود کمبود اعتبارات با اتکا به انگیزه جهادی عملکرد شایسته‌ای داشته است/ تامین پایدار آب و برق از محورهای اقتصاد مقاومتی و نیز زمینه تداوم رشد و رونق اقتصادی محسوب می‌شود/ تاکید بر ارتقای بهره‌وری در نیروگاه‌ها، مدیریت توأمان تولید و مصر

رئیس جمهور ضمن تبیین نکات مهمی در زمینه مدیریت تولید و مصرف آب و برق و با اشاره به تجربه موفق مدیریت مصرف برق در دوره اوج مصرف سال 1402 اظهار داشت: این تجربه موفق نشان داد که می‌توان با مدیریت صحیح و موثر مصرف بر کمبودها از جمله در زمینه آب غلبه کرد.

موافقت با افزایش سرمایه بانک کشاورزی برای تسریع در اعطای تسهیلات به کشاورزان و دامداران

موافقت با افزایش سرمایه بانک کشاورزی برای تسریع در اعطای تسهیلات به کشاورزان و دامداران

ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با بررسی موضوع افزایش غیر مجاز اجاره‌بها در تابستان امسال، دستگاه‌های مسئول در این زمینه را موظف کرد به وظایف قانونی خود عمل کنند تا از افزایش اجاره‌بها در ماه‌های آینده جلوگیری شود.

بسته پیشنهادی دولت برای رفع موانع و پشتیبانی از تولید به تصویب رسید/ دستور رئیس جمهور به وزیر جهادکشاورزی برای مدیریت قیمت اقلام خوراکی

بسته پیشنهادی دولت برای رفع موانع و پشتیبانی از تولید به تصویب رسید/ دستور رئیس جمهور به وزیر جهادکشاورزی برای مدیریت قیمت اقلام خوراکی

ستاد هماهنگی اقتصادی دولت سه شنبه شب به ریاست آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی تشکیل جلسه داد و مهم ترین موضوعات اقتصادی کشور از جمله مدیریت بازار کالاهای اساسی و اقلام خوراکی را مورد بررسی قرار داد.

وضعیت قابل قبول ذخایر کالاهای اساسی و دارو در کشور/ رئیس جمهور: وزارت بهداشت و بانک مرکزی از تقویت ذخایر دارویی کشور پشتیبانی کنند

وضعیت قابل قبول ذخایر کالاهای اساسی و دارو در کشور/ رئیس جمهور: وزارت بهداشت و بانک مرکزی از تقویت ذخایر دارویی کشور پشتیبانی کنند

دکتر رئیسی از حمایت‌های بیشتر دولت برای تامین داروی مورد نیاز بیماران به عنوان اقدامی مستمر و ضروری یاد کرد و از مسئولان دست اندرکار از جمله وزارت بهداشت و بانک مرکزی خواست در جهت تامین نیازهای دارویی به ویژه ذخایر دارویی کشور اقدام کنند.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha