ویدئو کوتاه
انتشارات
پایان ماموریت

پایان ماموریت

۳۰۰,۰۰۰ تومان
راز پرواز

راز پرواز

۵۰۰,۰۰۰ تومان
هارداسان

هارداسان

۳۵۰,۰۰۰ تومان
روزشمار خدمت
دل نوشته های مردمی
عکس های شما
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی
عاشقانه‌ای از جنس دلتنگی

من تو را به خاطر جایگاهی که داشتی دوست نداشتم؛ من تو را به خاطر تصویری که از یک خدمتگزار در ذهنم ساخته بودم دوست داشتم. به خاطر آن چهره آرام، آن نگاه مهربان، آن لبخند ساده و آن کلامی که برای بسیاری از ما یادآور مسئولیت و خدمت بود. برای من، تو تنها رئیس‌جمهور یک کشور نبودی؛ تو انسانی بودی که نامش با روزهای پرامید و خاطرات تلخ و شیرین زندگی‌ام گره خورد. انسانی که وقتی تصویرش را می‌دیدم، در دل خودم آرزو می‌کردم خداوند به او توان بیشتری بدهد تا بتواند باری از دوش مردم بردارد و قدمی برای آرامش دل‌های خسته بردارد.

وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...
وقتی قرآن در قلب سازمان ملل به سخن درآمد...

گاهی برای رساندن یک پیام، نیازی به هزاران واژه نیست؛ کافی است کتابی را که به آن ایمان داری، با احترام در برابر چشم جهانیان بگیری و یادآور شوی که حرمت باورهای انسان‌ها، مرزی جغرافیایی نمی‌شناسد.

متن های شما
آخرین اخبار
کد خبر: ۳۴۱۸

در نشست هفتگی سران سه قوه مطرح شد؛

همکاری هر چه بیشتر قوا برای حل مسائل و مشکلات معیشتی مردم

همکاری هر چه بیشتر قوا برای حل مسائل و مشکلات معیشتی مردم

نشست هفتگی سران قوای سه‌گانه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز شنبه به میزبانی آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و با حضور دکتر محمدباقر قالیباف و حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در دفتر رئیس جمهور برگزار شد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل کشور، به ویژه موضوعات اقتصادی و معیشت مردم مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سران قوا تمرکز بر بهبود وضع اقتصاد کشور و حل مسائل و مشکلات معیشتی مردم را از اولویت‌های نشست سه قوه خواندند و بر لزوم همکاری هر چه بیشتر در این زمینه تاکید کردن

گزارش خطا
دسته‌بندی اخبار
موضوعی
نشست سران قوا اشتغال و معیشت
استانی
محدوده
وزارتخانه و سازمان‌ها
جایگاه‌های خدمت
رئیس جمهور
مناسبت‌های ملی و مذهبی
نوع محتوا
تعداد نمایش

تاریخ‌ها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال می‌شوند.

دولت در کنار مردم است و حمایت از منافع و معیشت آنها را خط قرمز خود می‌داند/ به زودی با مردم درباره اجرای طرح مردمی‌سازی نظام پرداخت یارانه‌ها سخن خواهم گفت

دولت در کنار مردم است و حمایت از منافع و معیشت آنها را خط قرمز خود می‌داند/ به زودی با مردم درباره اجرای طرح مردمی‌سازی نظام پرداخت یارانه‌ها سخن خواهم گفت

رئیس جمهور به تلاش‌های دولت و هماهنگی با سایر قوا برای سامان دادن به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: پس از هفت ماه کار کارشناسی متراکم و مشورت با نخبگان، تصمیماتی به نفع اقتصاد ملی گرفته شده است که به زودی در این باره با مردم صحبت خواهم کرد.

اعطای مجوز به سازمان برنامه و بودجه برای تأمین و مدیریت محدودیت‌های بودجه‌ای 4 وزارتخانه

اعطای مجوز به سازمان برنامه و بودجه برای تأمین و مدیریت محدودیت‌های بودجه‌ای 4 وزارتخانه

اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، طی 4 مصوبه به سازمان برنامه و بودجه مجوز دادند تا بتواند برخی محدودیت‌های بودجه‌ای در وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیرو را تأمین و مدیریت کند.

كاربر محترم نظر شما دريافت شد
ارسال پیام
captcha