فیلم کامل سخنان سید ابراهیم رئیسی در دیدار امروز مسئولان عالی قضایی با رهبر معظم انقلاب اسلامی
تاریخها شمسی هستند؛ خالی بودن «تا تاریخ» یعنی امروز. فیلترها با دکمهٔ جستجو اعمال میشوند.
انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه با حکم رهبر انقلاب اسلامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
تصاویر دیدار رئیس و مسئولان قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب اسلامی
رهبر معظم انقلاب اسلامی: حرکت آقای رئیسی در دو سال اخیر در قوه قضاییه مصداق حرکت جهادی شبانهروزی بود
لازم است یک خدا قوّتی به جناب آقای رئیسی عرض بکنیم. ایشان در این دو سال و چند ماهی که مسئولیت قوهی قضائیه را داشتند حقاً زحمت کشیدند، تلاش کردند.
دیدار رئیس و مسئولان قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب اسلامی
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به همراه جمعی از مسئولان دستگاه قضا به مناسبت هفته قوه قضاییه با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
امر رهبر انقلاب در خصوص حمایت از تولید و رفع موانع آن نباید بر زمین بماند
رئیس قوه قضاییه گفت: امر رهبر انقلاب در خصوص حمایت از تولید و رفع موانع آن نباید بر زمین بماند و همه ما باید خود را مامور به روشن نگه داشتن چراغ تولید بدانیم.
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات تعدادی از محکومان
به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو یا تخفیف مجازات سه هزار و ۸۴۰ نفر از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.
محوریت ائمه جمعه و مساجد برای جمع آوری کمکهای مومنانه در دوران شیوع کرونا گواهی بر پناهگاه بودن مساجد است
محوریت ائمه جمعه و مساجد برای جمع آوری کمکهای مومنانه در دوران شیوع کرونا گواهی بر پناهگاه بودن مساجد است
رئیس قوه قضاییه گفت: خداوند متعال همانگونه که از علما برای علمآموزی و معرفت افزایی پیمان گرفته، از برای مبارزه با ظلم و ستم نیز پیمان گرفته است،.